Волинь Інформ

Людиною року за версією зоозахисників стала Біллі Айліш

Людиною року за версією зоозахисників стала Біллі Айліш
9949 ПЕРЕГЛЯДІВ

Біллі Айліш усього 19 років. Але окрім всесвітньої слави дівчина стала й лауреаткою премії "Людина року" за версією зоозахисників.

Біллі Айліш вже давно відома у всьому світі. Дівчині було лише 15, коли вона почала здобувати популярність. Тоді в мережу вона виклала свій перший сингл "Ocean Eyes", який розійшовся соцмережами. Наступні її треки приносили ще більше слави. Пісня "Bad Guy" взагалі зробила співачку першою людиною, яка народилася у 21 столітті і зайняла зі своїм треком верхівку Billboard Hot 100. Дівчина є переконаною вегетаріанкою, вона пропагує у соцмережах цей рух, бореться за права тварин, а також абсолютно засуджує молочну та хутряну промисловості. За це вона вже була нагороджена званням "Кращого голосу для тварин" від PETA. Тепер же ця організація назвала її людиною року.

"Людиною року" за версією зоозахисної організації PETA може стати лише та людина, що має особливі досягнення в екології, етиці і, головне, в захисті тварин. До того, наприклад, таке звання вже отримував Хоакін Фенікс, він був продюсером фільму про зоозахисників та не побоявся взяти участь у гучній захисній кампанії. Тепер таке звання отримала і молода артистка. Вона стала наймолодшою зіркою, що має це звання.

Причиною того, чому саме Айліш стала "Людиною року" є не тільки те, що вона дотримується активної позиції щодо захисту прав тварин. У цьому році вона змогла переконати відомий бренд, Oscar de la Renta, у тому, що використання натурального хутра – це погано. Бренд хотів, щоб співачка представила їх на Met Gala. Проте вона спочатку відмовилася. Умовою згоди стало припинення використання тваринних матеріалів у виробництві. Бренд погодився. А Айліш вийшла на Met Gala в його сукні, чим наробила галасу (фанати не звикли до такого іміджу співачки).

Саме за те, що Біллі змогла переконати ще один бренд відмовитися від використання натурального хутра, PETA й присудили звання "Людина року" дівчині. Це для них прояв саме тої позиції, які пропагують і вони. Щобільше, у цьому році Айліш також брала участь ще у двох кампаніях, де також головною ідеєю було використання веганських матеріалів та недопущення тестів на тваринах. Тому дійсно, співачка заслужила на таку нагороду.

© 2020 volyn-inform

Мої відео