Волинь Інформ

Готуються до «виборів» та впроваджують нову внутрішню політику – заочно підозрюються «державні службовці» окупаційної адміністрації Маріуполя (ФОТО)

Готуються до «виборів» та впроваджують нову внутрішню політику – заочно підозрюються «державні службовці» окупаційної адміністрації Маріуполя (ФОТО)
401613 ПЕРЕГЛЯДІВ
У травні 2022 року колишній металург та активіст молодіжної організації одного з промислових підприємств міста добровільно пішов на співпрацю з окупантами. Він обійняв посаду «начальника відділу з питань внутрішньої політики адміністрації м. Маріуполя днр».
 
          
 
Відповідальний за просування проросійської ідеології «посадовець» організовує взаємодію адміністрації з політичними партіями та громадськими й релігійними спілками, аби підтримувати «стабільну суспільно-політичну обстановку». Чоловік проводить пропагандистські масові заходи та здійснює підготовку до виборів, референдумів й інших форм «волевиявлення» населення.
 
У той же період перейшов на бік представників самопроголошеної республіки ще один маріуполець. Наразі він є «заступником голови адміністрації Орджонікідзевського району». Фейковий чиновник проводить наради, публічні слухання, контролює передвиборчі заходи та відповідає за кадрове забезпечення псевдоустанови.
 
Наразі обидва громадянина перебувають у розшуку. Максимальне покарання – 10 років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на 15 років, з конфіскацією майна.
 
Досудове розслідування – ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 volyn-inform

Мої відео