Волинь Інформ

День першокурсника в КУП НАНУ

233864 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 вересня 2020 року у Київському університеті права Національної академії наук України розпочалося навчання для студентів 1 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Першокурсників спеціальностей 081 «Право» та 293 «Міжнародне право» зустрічали адміністрація університету, представники місцевих органів влади, гості та науково-педагогічні працівники.

Ректор університету, професор, Заслужений юрист України Юрій Ладиславович Бошицький привітав майбутніх юристів-міжнародників і звернув увагу на те, що навчання у Київському університеті права спрямовано не тільки на надання студентові сучасних ґрунтовних знань у професійній сфері, але й на формування гармонійної особистості.

З привітаннями та побажаннями успіхів в навчанні до студентів звернувся голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Павловський Сергій Анатолійович.

До привітань долучився доктор філософії (PhD), професор, заслужений юрист України, народний депутат України 2-го, 3-го, 4-го, 6-го скликань Юрій Кармазін. Він побажав студентам бути ініціативними, завзятими та наполегливими в опануванні навчальних дисциплін.

Із теплими словами привітань до студентів звернулась доктор юридичних наук, професор, адвокат, заступник міністра юстиції України в 2017-2019 рр. Сукманова Олена Валеріївна, яка побажала першокурсникам натхнення та творчої енергії на шляху до знань.

З подарунками для бібліотеки університету на свято першокурсників завітали керівники Федерації бадмінтону України.

Після оголошення наказу про зарахування на навчання студентам вручили цінні подарунки – багатотомне видання «Юридична енциклопедія».

Теги: Київський Університет Права,День першокурсника
Автор: redactor.newsukraine

© 2020 volyn-inform

Мої відео