Волинь Інформ

Поліція Маріуполя затримала чоловіка за хуліганство у супермаркеті

56001 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зловмисник, озброєний сокирою, забіг у магазин і пошкодив вітрини та товар. На щастя, ніхто з громадян не постраждав. Особу порушника встановлено. За фактом відкрито кримінальне провадження, поліція встановлює повні обставини події.
Сьогодні, 22 квітня, о 13:15 на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що до супермаркету у Приморському районі забіг чоловік і за допомогою сокири трощить майно.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили порушника – ним виявився 35-річний місцевий житель.
За попередньою інформацією, чоловік скоїв правопорушення через конфлікт між своєю дружиною та персоналом закладу. Працівник зробив жінці зауваження на те, що вона перебуває у публічному місці без захисної маски під час карантину.
Вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Тривають оперативні та слідчі дії. За це правопорушення передбачено від 3 до 7 років позбавлення волі.
Крім того, наприкінці минулого року чоловік вже потрапляв до поля зору поліції за аналогічний злочин. За цим фактом йому оголошено підозру.

Маріупольське районне управління поліції
Донецької області

© 2020 volyn-inform

Мої відео