Волинь Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 13 січня 2021 року

172914 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 13 січня 2021 року
Слава Україні!
Протягом минулої доби, 12 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано дев’ять порушень режиму припинення вогню. Всі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».
З мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї збройні формування Російської Федерації вели вогонь у бік українських позицій неподалік Водяного, що біля Донецька, та Пісків. Поблизу останнього противник також відкривав вогонь і з гранатометів різних систем.
У передмісті Авдіївки російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї, поблизу Красногорівки – зі станкових протитанкових гранатометів, а неподалік Верхньоторецька – з великокаліберних кулеметів.
Поруч із населеним пунктом Водяне, що на Приазов’ї, противник неодноразово відкривав вогонь з автоматичних та ручних протитанкових гранатометів.
На обстріли збройних формувань Російської Федерації українські воїни декілька разів відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.
Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.
Від початку поточної доби, 13 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано порушення режиму припинення вогню.
Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.
Слава Україні!

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
Так, минулої доби, 11 січня, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 79 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4158 транспортних засобів та 4750 осіб. На причетність до збройних формувань Російської федерації до територіальних підрозділів доставлялись 3 особи.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувала 351 особа, на підконтрольну Україні територію прибуло 438 осіб. Через КПВВ «Новотроїцьке» – 65 та 34 особи відповідно.
Слава Україні!

© 2020 volyn-inform

Мої відео