Волинь Інформ

Поліцейські затримали чоловіка, який скоїв потрійне вбивство у Слов'янську

192014 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співробітники поліції Донеччини спільно з прокуратурою розкрили вбивство родини, вчинене 19 грудня. До злочину причетний раніше судимий місцевий житель. Спочатку зловмисник убив свого знайомого, а потім - співмешканку чоловіка та 79-річну матір. Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.


Нагадаємо, що у суботу, 19 грудня, працівник комунальної служби повідомив до поліції, що біля гаражу виявив тіло 56-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Під час оперативних заходів поліцейські встановили особу загиблого, а також виявили тіла ще двох вбитих жінок з ножовими пораненнями.

На розшук вбивці було піднято весь особовий склад місцевої поліції, розгорнуто оперативний штаб, до якого увійшли працівники управління карного розшуку та слідчого управління обласного главку, а також прокуратури.

Поліцейські встановили, що напередодні потерпілий запросив до себе у гості 26-річного знайомого. Дорогою до магазину між ними сталася сварка, під час якої гість задушив чоловіка мотузкою та сховав його тіло біля гаражів. Щоб прибрати свідків, зловмисник повернувся до квартири та вбив рідних загиблого - 54-річну співмешканку та матір, перерізавши їм горло.

Намагаючись уникнути відповідальності за потрійне вбивство, підозрюваний переховувався від поліції у знайомих.

У результаті невідкладних оперативно-розшукових та слідчих дій поліцейські встановили особу фігуранта та затримали його.

Під процесуальним керівництвом Слов'янської міської прокуратури за фактом відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

© 2020 volyn-inform

Мої відео