Волинь Інформ

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 2 грудня 2020 року

150719 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Українські захисники, сумлінно виконуючи завдання за призначенням, у повному обсязі дотримуються режиму припинення вогню.
Від початку поточної доби, 2 грудня, на ділянках відповідальності наших бригад зафіксовано два порушення домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року, з боку російсько-окупаційних військ.
Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік населеного пункту Водяне противник відкривав вогонь зі станкового автоматичного гранатомета. Окрім того, на цій самій ділянці ворог здійснив дистанційне мінування позицій наших військ, використавши декілька заборонених мін ПОМ-2.
Бойових втрат та поранень унаслідок пострілів серед українських захисників немає.
Належно виконують завдання в районі проведення операції інші складові сил оборони. Саперами ДСНС розміновано понад 7 гектарів території у прифронтовому районі та передано на знищення 125 вибухонебезпечних предметів.
Наші захисники продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.
Слава Україні!
ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
Минулої доби, 1 грудня, ворог двічі порушив домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року в межах Тристоронньої контактної групи.
Так, вогневу активність противника із застосуванням стрілецької зброї зафіксовано неподалік Катеринівки. Окрім того, противник відкривав вогонь із автоматичного станкового гранатомета та стрілецької зброї неподалік населеного пункту Попасна.
Ворожі провокації не становили загрози для життя та здоров’я наших воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.
У районі проведення операції Об’єднаних сил належно виконують завдання й інші складові сил оборони.
Так, за минулу добу представниками Національної поліції України зі складу ОС виявлено 89 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 5014 транспортних засобів та 4826 осіб. Також було затримано 5 осіб, яких підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.
Через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на контрольовану Об’єднаними силами територію прибуло 900 осіб, у зворотному напрямку – 798 осіб.
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил контролюється українськими воїнами.
Слава Україні!

© 2020 volyn-inform

Мої відео