Волинь Інформ

6-й зведений загін ударних БпАК "ВІЙ" прибув для виконання бойових завдань

401501 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збройні Сили України нарощують свої бойові спроможності. Як було раніше заявлено у Генеральному штабі, в Україні формуються роти ударних дронів.

Нещодавно віцепрем’єр-міністр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що вже сформовано три ударні роти. Завдяки підтримці партнерів підрозділи отримали пікапи, старлінки і, власне, ударні безпілотники українського виробництва.

Для виконання бойових завдань в наш регіон прибув 6-й зведений загін ударних БпАК. Підрозділ пройшов відповідну загальновійськову та спеціальну підготовку у Великобританії, в рамках операції «ІNTERFLEХ». Загін повністю сформований, вкомплектований штатним озброєнням, іншими технічними засобами іноземного та українського виробництва і може виконувати завдання на оперативно-тактичному рівні.

Підрозділ отримав назву «ВІЙ» та нарукавну емблему, що символізує неминучість смерті всіх ворогів Українського народу. Ця символічна назва була запропонована вищому командуванню на честь нашого загиблого побратима, якому повість Гоголя була до душі.

Командири структурних підрозділів загону побували на міському цвинтарі у Сумах, віддали шану загиблим побратимам по зброї та своєму близькому товаришу, запалили свічки та залишили на могилі його улюблену книгу.

«Брате, ми помстимося!» - це не просто слова, ми повернулися з далекої країни на рідну Батьківщину, щоб помститися за кожне втрачене життя Українців у цій війні.

Посилання на сторінку соціальної мережі «FB»: https://www.facebook.com/6taskforce.

 

© 2020 volyn-inform

Мої відео