Волинь Інформ

Заяви та спілкування з представниками ЗМІ Президента України Володимира Зеленського та Премʼєр-міністра Великої Британії Ріші Сунака

266295 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Маємо сильний оборонний пакет від Великої Британії. Погодили потужну кількість броньованої техніки й постачання далекобійної зброї. І домовилися почати підготовку українських пілотів.

Я вважаю, що це наш чіткий сигнал – України та Великої Британії, – що ми разом не лише йдемо, але й пройдемо весь шлях до нашої спільної перемоги. Звичайно, я не можу розказати всі деталі того, про що ми говорили й чим посилюємо Україну. Але можу сказати, що цей візит став дійсно результативним.

Сьогодні дуже добре видно: ми стаємо з Британією справжніми союзниками. І саме звідси я хочу сказати всім нашим воїнам (кожному українському солдату, сержанту, офіцеру й генералу): держава робить і зробить усе, щоб у наших захисників на передовій був максимум можливостей. Максимум, яким сьогодні володіють передові країни. Україна буде серед тих, хто має все, що необхідне для захисту наших людей і нашої незалежності».

© 2020 volyn-inform

Мої відео