Волинь Інформ

СУЧАСНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МИРНОГРАДСЬКОЇ ЛІКАРН

381545 ПЕРЕГЛЯДІВ
У межах гуманітарних ініціатив командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва до Мирноградської центральної міської лікарні передано апарат ультразвукової діагностики «Canon Xario 200G» вартістю 2 400 000 грн.
Як зазначив командувач, даний медичний заклад обраний невипадково, адже його персонал працює з великим навантаженням. Лікарі взяли на себе обслуговування мешканців інших населених пунктів Донеччини, де через ведення активних бойових дій зруйновано всі заклади охорони здоров’я.
– Апарат було передано від благодійного фонду “Міжнародна асоціація підтримки України” завдяки роботі проєкту людської безпеки “Кусаноне” Посольства Японії в Україні. Він має всі необхідні візуальні налаштування та розрахунки, що потрібні лікарю для будь-яких досліджень. Апарат оснащений таким сучасними методом досліджень як компресійна остеографія, яка дозволяє визначити наявність онкологічного захворювання у пацієнта, – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв. – Але головна його цінність полягає в тому, що тепер в районі проведення бойових дій медики матимуть можливість продуктивніше виконувати свою непросту роботу, в саме ефективніше рятувати й лікувати людей.
Командувач додав, що українські військовослужбовці, виконуючи свою місію, не тільки боронять рідну землю зі зброєю в руках, але й допомагають цивільному населенню.
– Ця допомога є особливо необхідною саме там, де мирні мешканці потерпають від жахів війни. Ми бачимо проблеми і знаємо, як їх вирішувати, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Слід зазначити, що апарат ультразвукової діагностики “Canon Xario 200G” є одним з найсучасніших та досконаліших у своєму класі. Функції апарату дозволяють використовувати діагностичну систему у будь-якому місці лікарні або клініки попри відсутність джерела електричного струму, а висока якість візуалізації та широкий спектр застосувань системи Xario забезпечує оптимальну допомогу пацієнтам.
Завдяки бездротовій роботі, цей апарат УЗД поєднує відмінні характеристики та дуже високу мобільність.
Разом переможемо!

© 2020 volyn-inform

Мої відео