Волинь Інформ

Майстер клас Володимира Піменова

260800 ПЕРЕГЛЯДІВ

16 квітня 2021 року на запрошення кафедри бізнес-економіки та підприємництва відомий концептолог, спеціаліст з комерціалізації малого та середнього бізнесу Володимир Піменов (CITY PROFIT) у форматі онлайн провів для студентів КНЕУ майстер-клас на тему: «Як сформувати ефективну команду для проєкту».

В наш час успіх будь-якого проєкту багато в чому залежить від тих людей, які над ним працюють. Володимир розповів про найпоширеніші проблеми та прості закони створення і функціонування команди, дав цінні поради щодо формування команд. Адже це варто робити лише тоді, коли коли є бачення та стратегія, тактика та операційні плани.
Зрозуміти хто є хто можна ще на етапі співбесіди. Зазвичай претенденти проходять три етапи співбесіди, починаючи з базової фільтрації і закінчуючи спілкуванням з керівництвом.
З власного досвіду пан Піменов рекомендує задавати чотири питання, які допоможуть відкрити внутрішній потенціал людини: ким хочеш бути, як жити, що мати і що залишити після себе.

Успішна команда, працює на результат і хоче і може отримати його вчасно. Важливим є і певна вимірюваність ефективності кожного члена команди, рейтинг, який складається за критеріями компетентності, креативності та знаходження способу реалізувати ідею, своєрідні титули у команді, що може підсилити HR-функцію. "Команда виграє, коли кожен має слово, рівні можливості, незалежно від посади, де кожен переймається за долю іншого», - вважає Володимир Піменов.

Такі зустрічі є надзвичайно корисними для наших студентів, адже показують як знання з тих чи інших дисциплін застосовують на практиці та сприяють ефективному створенню команд та успішній реалізації проєктів.

© 2020 volyn-inform

Мої відео