Волинь Інформ

Хабар за призначення на посаду в Міноборони України – на Одещині судитимуть цивільну особу

8779 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України, 28.01.2021, до суду направлено обвинувальний акт стосовно громадянки Б. за підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі за вчинення дій з використанням службового становища та заволодіння чужим майном шляхом обману і зловживання довірою (шахрайство), що завдало значної шкоди потерпілому (ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 369, ч. 2 ст. 190 КК України).


За даними слідства, вказана громадянка обвинувачується в тому, що у листопаді 2020 року, бажаючи шахрайським способом заволодіти грошовими коштами, підбурила громадянина надати службовій особі Міністерства оборони України неправомірну вигоду в сумі 10 тис. дол. США
за призначення його на керівну посаду в Головне управління майна та ресурсів Міноборони України.


Протиправну діяльність громадянки припинили Військова прокуратура Одеського гарнізону спільно зі співробітниками військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Слідчого управління Головного Управління Нацполіції України в Одеській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Військова Прокуратура,хабар,обвинувальний акт, Міноборони,Одеса

© 2020 volyn-inform

Мої відео