Волинь Інформ

Умисне вбивство викраденої людини – на Кіровоградщині судитимуть групу осіб

184468 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України, до суду скеровано обвинувальний акт стосовно групи осіб, до складу якої входили солдат військової служби за контрактом однієї з військових частин Збройних Сил України та його близький родич, за обвинуваченням в умисному вбивстві викраденої людини, вчиненому з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб (п.п. 3, 4, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146 КК України).


Установлено, що вказані особи 20.06.2020, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у м. Олександрія, Кіровоградської області, з мотивів помсти за вчинену крадіжку майна, викрали громадянина 1987 року народження з території чужого домоволодіння та, завдавши численні удари
в життєво важливі органи, скинули його у колодязь.


У подальшому потерпілого облили горючою речовиною та підпалили, в результаті чого він отримав опіковий шок, від якого помер.


Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Військова Прокуратура,умисне вбивство,військовослужбовець,обвинувальний акт,Кропивницький

© 2020 volyn-inform

Мої відео