Волинь Інформ

Конфлікт закінчився стріляниною: Новомосковський район

Конфлікт закінчився стріляниною: Новомосковський район
87302 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Новомосковському районі надійшов виклик до національної поліції Дніпропетровської області про конфлікт між сусідами та гучний вистріл зі зброї.

В одному з дворів близько 12 години дня між 59-річним власником зброї та 33-річним молодиком виник конфлікт через особисте непорозуміння. Через деякий час чоловік середнього віку виніс полювальну рушницю шістнадцятого калібру з одним патроном та однією гільзою. Житель вистрелив в ногу хлопцю та наніс тяжку тілесну травму.

Поліція швидко приїхала та одразу почала обшуки квартири винуватця. На місці правоохоронці знайшли ще додаткових п’ять патронів та три гільзи від цієї ж рушниці. Усі вилучені докази відправили на судово-медичну експертизу.

Потерпілого госпіталізували з крововтратою до міської лікарні, винуватця затримали за статтею 208 Кримінального Кодексу України (затримання службовою особою) та відкрили досудове кримінальне розслідування  за статтею 121 частини першої (умисне тілесне пошкодження).

Чоловіку може загрожувати позбавлення свободи строком від п’яти до восьми років з конфіскацією зброї.

Також нагадуємо, що нещодавно 16-річни підліток біля будинку знайшов травматичний пістолет та через необережність підстрелив ногу, отримавши травму. Хлопця доставили в травматологічне відділення міської лікарні №8. Стан юнака стабілізувався та хлопець йде на поправку. Чий пістолет та звідки він взявся з’ясовують правоохоронні органи.

Якщо ви раптом на вулиці знайшли зброю або підозрілі предмети, не гайте часу та одразу телефонуйте до відділку поліції вашого міста або звертайтесь до найближчого відділення!!

Зброя не іграшка! Ви можете тримати як важкі, так і травми, які стають летальними для вас та горем для ваших батьків!

За новинами слідкуйте на сайті та будьте проінформованими!

 

© 2020 volyn-inform

Мої відео