Волинь Інформ

Комфортні умови проживання для українських військових. В Мінобороні побудували польовий табір на Півдні

Комфортні умови проживання для українських військових. В Мінобороні побудували польовий табір на Півдні
190647 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство оборони України  ввело в експлуатацію польовий табір модульного типу «Новоолексіївка». Урядовці продовжують забезпечувати українських військових належними умовами проживання та несення служби завдяки проєкту розбудови військової інфраструктури
На Херсонщині відбулося відкриття польового табору модульного типу «Новоолексіївка». Він облаштований для підрозділів, підпорядкованих Командуванню об’єднаних сил ЗС України, що несуть бойову службу на південному напрямку.

Сучасне модульне містечко було побудоване на замовлення Міністерства оборони України силами 26-ї окремої бригади Державної спеціальної служби транспорту України.

Президент України Володимир Зеленський особисто прийняв доповідь про готовність об’єкту до подальшої експлуатації у Збройних Силах України. Дійство відбулося під час урочистостей з нагоди святкування 29-ї річниці ЗС України.

Побудували містечко «Новоолексіївка» за дуже короткий термін - всього за три місяці, незважаючи на те,що будівництво було розпочато лише у вересні 2020 року. Міноборони, як замовник будівництва, орієнтувався на найкращі світові практики – аналогічні табори наших партнерів по Північноатлантичному альянсу.

Військовий табір повністю автономний і складається із 46 різнофункціональних модулів. Службовці забезпечені необхідними засобами для побуту та службами комунікації - електромережі, водопровід та каналізацію. Кожен модуль має своє призначення.Зокрема, 24 з них розраховані на проживання особового складу, 4 – для харчування, 2 – для медичного забезпечення, 5 – для інженерно-технічного забезпечення, 1 – для побутових потреб і 7 модулів мають спеціальне призначення.Зазначається,що об’єкт має загальну площу 3,42 гектари, з якої 790 квадратних метрів припадає на житлову зону.


Теги: ЗСУ,модульне містечко, Президент України Володимир Зеленський,короткий термін,три місяці,вересень 2020,Херсонщина,містечко Новоолексіївка,29-та річниця ЗС України,Південь,комфортні умови для проживання,українські військові,Новоолексіївка

© 2020 volyn-inform

Мої відео