Волинь Інформ

Труп в дніпровському кафе

Труп в дніпровському кафе
121064 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 27 листопада близько о 9:10 ранку на проспекті Поля 59 (метро Вокзальна) а знайшли тіло 52-річного чоловіка, робітника кафе «Таверна». Чоловік на постійній основі працював там звичайним охоронцем. Перехожі побачили чоловіка без ознак життя та одразу викликали на місце події швидку та поліцію. Робітники та відвідувачі намагалися якось допомогти та врятувати життя чоловікові, але спроби виявилися марними.
Раніше до цього у чоловіка діагностували діабет, на місці події не виявлено ніяких тілесних пошкоджень. Справжню причину буде вияснювати судмедексперт та відповідні правоохоронні органи.
Почитавши та відібравши відгуки відвідувачів закладу «Таверна» в соціальних мережах, можна виділити наступні коментарі:
«Чекаємо банкет, вони як завжди спізнюються. Попросили для маленької дитини кип’ячену воду, на що у відповідь отримали відмову та пропозицію придбати звичайну дистильовану воду»
«Був на фестивалі в Дніпрі, ввечері зашли в цю Таверну, їжа начебто нормальна, пиво розбавлене, музика занадто гучна та взагал не віповідає стилістиці закладу. Діджей найняв невідомих людей для того, щоб нас переслідували, добре що ми неподалік зняли хостел і дійшли туди. Тим, хто не живе в місті робити там немає чого, якщо звісно вам не потрібні ваші гроші, речі та здоров’я!!!»
«Якщо чесно, це просто ригаловка. Тут несмачно, тут дуже голосно, обслуговування ввічливим не назвеш, інтер'єр ні про що, ціни як для такого місця завищені. Всередині приміщення смердить кухнею, принесли завітрянний сир, а коли офіціантка побачила, що ми ще не пішли просто закотила очі ... Ні найменшого бажання відвідувати цей заклад в принципі і іншим не раджу»
Охоронника деякі відвідувачі називали мавпеням, яке навіть на цю посаду не годиться. Кожного разу, коли офіціанткам набридали докучливі люди, вона погрожували цим чоловіком.
Висновки робіть самостійно. За останніми новинами слідкуйте на сайті, бережіть себе та близьких!!!

Теги: Дніпро

© 2020 volyn-inform

Мої відео