Волинь Інформ

Мінометні підрозділи вдосконалюють індивідуальну підготовку та тренуються діяти у складі розрахунків

Мінометні підрозділи вдосконалюють індивідуальну підготовку та тренуються діяти у складі розрахунків
217656 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мінометні підрозділи зі складу угруповання військ, яке підпорядковане Командуванню Об’єднаних сил Збройних Сил України, щодня вдосконалюють індивідуальну підготовку та тренуються діяти у складі розрахунків.

Про це повідомила у Facebook Служба зв’язків із громадськістю Командування Об’єднаних сил ЗС України.

Мінометні розрахунки відпрацьовують здійснення маршу, розгортання, підготовку вихідних даних для стрільби, а також переміщення на інші позиції після виконання вогневих завдань задля артилерійської підтримки загальновійськових підрозділів.

За словами командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, у роботі розрахунку необхідна максимальна злагодженість, щоб усі працювали як один-єдиний механізм, адже в бойових умовах ворог досить швидко вираховує позиції, з яких ведеться вогонь, тому швидкість відпрацювання нормативу є одним з основних завдань.

– Навчальні нормативи виконували з урахуванням часу і досвіду, здобутого під час ведення бойових дій у районі проведення антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил. Розрахунки мінометних підрозділів повністю виконали поставлені навчальні завдання і показали належний рівень індивідуальної та групової підготовки, – підсумував генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Теги: ЗСУ
Автор: redactor.newsukraine

© 2020 volyn-inform

Мої відео