Волинь Інформ

Топ-5 зірок шоу-бізнесу, які стали успішними бізнесменами

Топ-5 зірок шоу-бізнесу, які стали успішними бізнесменами
183091 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Талановита людина — талановита у всьому" -вислів для зірок Голлівуду, які не лише створили підняли свій кар'єрний ріст творчість, а й ознаменували себе хорошими підприємцями.
Сандра Баллок не тільки володіє кінокомпанією Fortis Films, але є й співвласницею закладу Walton's Fancy and Staples.
Хто/про кар'єру: Сандра Баллок- американська актриса, яка народилася у Вашингтоні.
Успішна зараз, в минулому була звичайною офіціанткою в дешевому кафе. Сандра з дитинства мріяла стати моделлю, хоча зовнішність говорила дівчині інше. А працювати стюардесою, як виявилося, теж марна й хибна думка. Тож працюючи в кафе, Сандра почала захоплюватися акторською справою. І мріяла, що в майбутньому підкорюватиме, якщо не Голлівуд, то хоча б Бродвей. На зароблені гроші офіціантки, ходила на платні вечірні курси театральної майстерності.
Телесеріал "Працююча дівчина" став першим в житті Сандри у якості головної героїні. Однак, лише 1993 рік приніс славу акторці. В цей час на телеекрани виходять п'ять фільмів за її участі.
У фільмі "Руйнівник" Сильвестр Сталлоне обирає Сандру Баллок на головну роль, коли на жіночу роль було близько ста претенденток.
Проте, відчути з повна себе зіркою, Сандра змогла лише після того, як вийшов фільм "Швидкість". Її надализвання кращої актриси року в жанрі бойовика. Відтак, окрилена успіхом Баллок, скуповує всі сценарії та створює власну кінокомпанію. Фільми "Мережа" і "Поки ти спав" виробництво картин її власної компанії.
Згодом, актриса знімається ще в декількох фільмах, однак втрачає глядацьку симпатію. А фільми "Про блиск надії" та "Практична магія" стають знаковим в кар'єрі актриси.
Роберт Де Ніро співвласник одразу декількох ресторанних мереж. Одна з них — мережа ресторанів японської кухні Nobu, яка налічує 32 ресторани у 28 містах світу.
Хто/про кар'єру: Роберт Маріо-італо-американський кіноактор та продюсер. Співпраця актора з режисером Мартіном Скорсезе, робить його одним з найталановитіших зірок Голлівуду. "Bang the Drum Slowly" у 1973 приносить першу помітну славу Роберту. Фільм був присвячений баскетболу. А фільм "Злі, вулиці", який вийшов на екрани телебачення цього ж таки року, стає спільною кінороботою актора з режисером Мартіном. У фільмі " Хрещений батько 2" Де Ніро надали звання кращої чоловічої ролі та нагороджують премією"Оскар". До речі, "Raging Bull" теж ознаменував актора на кращу чоловічу роль. Фільм "Пробудження" знову ж таки приносить славу та премію "Оскар" Роберту Маріо. Як режисер актор виступив у фільмі "The Good Shepherd"у 2002 році.
Стінг має магазин фермерських продуктів на території власного маєтку в Італії. В ньому подаються продукти власного виробництва.
Хто/про кар'єру: Стінг-актор, продюсер, музикант. Народився в Великобританії. Все життя займався музикою. Особливо активно займався цим під час навчання в коледжі. Проте, навіть викладаючи англійську мову, Стінг знаходив хвилинку для гри на піаніно чи гітарі. Водночас музикант починає грати з іншими рок-групами. А от власний музичний гурт "The police" Стівен з друзями створив в 1977 році. Але перші пісні групи не принесли кар'єрного росту колективу.
Проте, одного дня фортуна повернула на їхню сторону. Майлз Коупленд захопився рок-групою та серйозно зайнявся їх майбутнім. Завдяки продюсеру, група випустила перший свій альбом «Outlandos d’amour» (1978). Інші пісні приносили їм велику популярність. Однак, Стінг в цей період вичерпав себе, як музикант групи й вирішив йти іншою дорогою, залишивши "The police".
Стінг став сольним музикантом, хоч і перші альбоми нагадували стиль рок-групи. Альбом "The Dream Of Blue Turtles"став його першим сольним альбомом. Надалі музикант створював нові композиції, писав неймовірні альбоми, а кар'єрний ріст йшов нестримно вверх. Роботи" Стінга Mercury Falling" (1996), "Brand New Day" (1999) до цього часу несуть славу і визнання актору та музиканту.
Джессіка Альба є засновницею компанії The Honest Company, яка займається виробництвом нетоксичних продуктів домашнього вжитку.
Хто/про кар'єру: Джессіка Альба-американська кіноакторка. Народилася в Помоні, штат Каліфорнія. Після закінчення школи, 16-річна дівчина займалася акторською майстерністю в театрі "Atlantic Theater Company".
Вже у 1994 році акторка дебютувала у фільмі " Загублений табір" та серіалі "Таємний світ Алекс Мак". А от кінострічки "Лапочка" (2003), "Місто гріхів", "Фантастична четвірка", "Ласкаво просимо до раю!" (усі 2005) принесли славу зірці шоу-бізнесу. Досить вагомим у творчості став для Джессіки 2010 рік. В цей час вона бере участь у фільмах " Вбивця всередині мене ", " День Святого Валентина "тощо А от 2011-2016 роки варто відзначити роботою акторки у фільмах " Особливо небезпечна", "Антураж", "Механік: Відплата".
Джекі Чан володіє компанією-дистриб'ютером фільмів, а ще є власником великої мережі з 38 кінотеатрів і найбільшого кінокомплексу Китаю.
Хто/про кар'єру: Джекі Чан-китайський, гонконгський кіноактор, співак, продюсер, сценарист. Народився в Гонконзі(Китай).
В шкільні роки батьки відправили Джекі в оперну школу. Там, крім співу, Джекі вивчав бойові трюки. Фільм "Великий і маленький Вонг Тін Бар"приніс дебют актору в кінематографії. Кар'єрний ріст майбутнього актора не був потужним: маленькі ролі у фільмах не були славнозвісні. І лише роль у "П'яний майстер"стала знаковою. Стрічка " Безстрашна гігієна" ознаменувала Джекі Чана у якості режисера. Він знявся, в таких фільмах як: Обладунки Бога 2: Операція Кондор" (1991), "П'яний майстер 2" (1994), "Розбірки у Бронксі" (1995), "Містер Крутий" (1996), "Хто я" і "Година пік" (обидва 1998). 2016 року Джекі Чана нагородили премією "Оскар" за помітний внесок у розвиток кіноіндустрії. Особливістю цього актора стало вміння виконувати небезпечні каскадерські трюки у фільмі самому.

© 2020 volyn-inform

Мої відео