Волинь Інформ

На Вінниччині судитимуть командира підрозділу спецпризначення ГУ НП у Вінницькій області та двох його підлеглих

На Вінниччині судитимуть командира підрозділу спецпризначення ГУ НП у Вінницькій області та двох його підлеглих
187347 ПЕРЕГЛЯДІВ


   Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону скеровано до Вінницького міського суду Вінницької області обвинувальні акти відносно полковника нацполіції та двох його підлеглих - інспектора та інженера поліції.

   Встановлено, що протягом 6 місяців, з серпня 2019 по лютий 2020 року командир підрозділу спецпризначення Головного Управління НП у Вінницькій області спільно з службовими особами ГУНП у Вінницькій області займалися незаконною реалізацією службових талонів на пальне. Таким чином вказаною групою осіб було розтрачено понад 1000 л. дизельного палива вартістю понад 28 000 грн.

   Збитки, нанесені державі, відшкодовані в ході слідства.

   Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому. Оперативний супровід - Вінницьке управління ДВБ Нацполіції.

Санкція ч. 1 ст. 366 та ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України передбачає фігурантам покарання у виді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,Військова прокуратура Вінницького гарнізону ,скеровано до суду,полковник нацполіції,талони на пальне

© 2020 volyn-inform

Мої відео