Волинь Інформ

Тур де Франс: Сем Беннетт виграв 10-й етап

Тур де Франс: Сем Беннетт виграв 10-й етап
22802 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сем Беннетт з Ірландії, який бере участь в гонці Deceuninck - Quick-Step, здобув перемогу на 10 етапі Тур де Франс з острова Олерон на острів Ре, перемігши Калеба Евана з Lotto Soudal на фініші.

«Я не думаю, що мене це вразило. Я забув кинути байк на кін і подумав, може, він мене дістав. Я думав, що буду в потоці сліз, а тепер я в шоці», - сказав заплаканий Беннет, який тепер вигравав етапи у всіх трьох Гранд-турах Європи. «Я хочу подякувати всім, хто був залучений, всіх, кому знадобилося дістатися сюди». Ви мрієте про це і ніколи не думаєте, що це станеться», - сказав Беннетт, намагаючись заспокоїтися. «Я подумав, що, може бути, я занадто довго чекав, і, може бути, я був занадто зайнятий».

Етап, який завжди очікувався нервовим, на маршруті, засіяному кільцевими розв'язками і вуличними меблями, додав пікантності, оскільки гонка відновилася після серії тестів на Covid-19, в ході яких чотири команди втратили членsd свого службового персоналу. Ці чотири команди, Ineos Grenadiers, Cofidis Solutions Crédits, AG2R La Mondiale і Mitchelton-Scott, тепер будуть ще більш пильні протягом наступних семи днів до наступного раунду тестування, запланованого на другий вихідний день 14 вересня. Протягом тижня приведе до їх виключення з іншої частини Тура.

Тим часом Прюдом покинув гонку і на тиждень пішов у самоізоляцію. «Я зроблю те, що зробив би будь-який інший французький робочий в такій же ситуації», - сказав Прюдом. «Я збираюся подивитися тур по телевізору, чого не робив уже 15 років».

© 2020 volyn-inform

Мої відео