Волинь Інформ

У результаті нічних рейдів поліція Донеччини зареєструвала 33 порушення вимог карантину суб’єктами господарської діяльності

36338 ПЕРЕГЛЯДІВ

У період з 10 до 12 липня поліцейські провели відпрацювання розважальних закладів, кафе і ресторанів. За результатами перевірки було закрито 5 закладів, які всупереч закону працювали після 23.00.
Перевірку нічних клубів і закладів громадського харчування було організовано у зв’язку з набуттям чинності змін до Постанови Кабінету міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392, якими забороняється робота після 23-ї та до 7-ї години розважальних закладів, а також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування (ресторани, кафе, бари, закусочні, їдальні тощо). Зміни не стосуються кінотеатрів та послуг адресної доставки замовлень та замовлень на винос.
У профілактичних заходах щодня задіювалося близько 100 співробітників поліції в складі мобільних груп.
Перевірено 749 суб’єктів господарської діяльності, з них близько половини – у нічний час.
Поліцейські виявили 33 заклади, які порушили заборону і продовжували надавати послуги після 23.00. Факти зареєстровані, за ними проводиться перевірка. З порушниками проведено роз’яснювальні бесіди.
Станом на ранок 13 липня відносно суб’єктів господарювання складено 15 протоколів за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину людей). Із них 5 - відносно адміністрації нічних закладів за роботу у заборонений час (усі в Маріуполі).
Перевірки триватимуть і надалі. Просимо з розумінням поставитися до необхідних заходів безпеки, які спрямовані на захист життя і здоров’я громадян та протидію поширенню коронавірусної інфекції.

Відділ комунікації поліції
Донецької області


© 2020 volyn-inform

Мої відео