Волинь Інформ

Поліцейські підготували сюрприз до Дня народження сина загиблого правоохоронця Віктора Саєнка

112848 ПЕРЕГЛЯДІВ

Карантинні обмеження не стали на заваді святу: Ярослава Саєнка креативно привітали колеги його загиблого батька. Неочікуваний візит правоохоронців став справжньою несподіванкою для хлопця.

Чи можете ви похвалитися тим, що попід вашими вікнами у День народження зібралися поліцейські для того, щоб… дарувати подарунки? Юний Ярослав може.

Поліцейський автотранспорт біля будинку та вітальні слова через гучномовець - день шістнадцятиріччя увійде до пам’яті хлопця теплим спогадом. Незважаючи на те, що через карантин до нього не змогли завітати друзі, свято таки відбулося. У незвичний спосіб правоохоронці вирішили привітати сина міліціонера Віктора Саєнка, загиблого під час штурму міськуправління 9 травня 2014 року від кулі бойовика групи «Мангуста». У той день осиротіли троє його дітей.

«Я приголомшений такою несподіванкою! Мої друзі просто не повірять у те, що гостями на моєму святі стали поліцейські!» - поділився враженнями іменинник.

Дружня прихильність поліцейських до родини загиблого колеги, звичайно, не втамує біль від втрати, але надасть його синам відчуття того, що батьків учинок знайшов свій відбиток у пам’яті товаришів по службі.

 

Відділ комунікації

поліції Донецької області

 

© 2020 volyn-inform

Мої відео