Волинь Інформ

Директор підрядної організації відповість у суді за спричинення збитків місцевому бюджету

Директор підрядної організації відповість у суді за спричинення збитків місцевому бюджету
27455 ПЕРЕГЛЯДІВ
Дружківським відділом Краматорської місцевої прокуратури направлено до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (складання та видача службовою особою завідомо неправдивого офіційного документу) КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у червні 2016 року між товариством з обмеженою відповідальністю та комунальним підприємством «Управління капітального будівництва» Дружківської міської ради укладено договір щодо капітального ремонту автодороги. Вартість договору склала понад 1 млн грн.
 
Директор підприємства-підрядника, зловживаючи службовим становищем, склала та посвідчила акти виконаних робіт, достовірно знаючи, що роботи виконані не у повному обсязі. На підставі зазначених документів підрядній організації безпідставно перераховано з місцевого бюджету понад 104 тис грн.
 
На теперішній час досудове розслідування завершено.
 
 Максимальне покарання за санкціями статей – до 5 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.  
Теги: законісправедливість

© 2020 volyn-inform

Мої відео