Волинь Інформ

Зустріч китайської делегації з Нінся

Зустріч китайської делегації з Нінся
39288 ПЕРЕГЛЯДІВ

У КНЕУ 14 січня відбувся прийом китайської делегації Нінсянського професійно-технічного коледжу промисловості та торгівлі (м. Їньчуань, Нінся, КНР).

У вітальному слові проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків В.І. Чужиков розповів про багаторічну історію розвитку КНЕУ та його структуру, а також співпрацю з китайськими університетами, зокрема з Шанхайським університетом фінансів та економіки та Пекінським університетом.
Директор Інституту досліджень сучасного Китаю імені Бориса Курца О. В. Дроботюк проінформувала про розвиток китаєзнавчих досліджень в нашому університеті, організацію курсів китайської мови, а також про участь КНЕУ у міжнародних та національних заходах, присвячених КНР. Директор Інституту англомовних програм О.І. Циркун розповіла про можливості навчання на англомовних програмах бакалаврського та магістерського рівнів, зокрема: MBA, міжнародний менеджмент, цифрова економіка, кібербезпека, маркетинг, облік та аудит. Директор Центру міжнародної економічної мобільності Є.П. Коломієць-Людвіг повідомила про співробітництво КНЕУ із 94 зарубіжними партнерами, зокрема, видано спільні міжнародні монографії.

«Щодо напрямів нашого співробітництва, на мою думку, це - обмін студентами та викладачами, досвідом і науковими дослідженнями, а також навчальними програмами та планами - сказала віце-президент Нінсянського професійно-технічного коледжу промисловості та торгівлі Нін Сяоцзюнь. – Запрошуємо завітати представників КНЕУ до нашого коледжу, а також побувати на підприємствах, де студенти набувають практичних навичок. Коледж створено 70 років тому, ми є членом глобального центру навчальних матеріалів, проводимо наукові дослідження».

Наприкінці зустрічі підписано меморандум про співробітництво між КНЕУ та Нінсянським професійно-технічним коледжем промисловості та торгівлі.

Провідний фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою ВСЗ Лариса Гуторова
Фахівець з комунікацій I категорії ВСЗ Анастасія Рогачова (фото)

Теги: кнеу,китайці,університет,меморандум,співробітництво

© 2020 volyn-inform

Мої відео