Волинь Інформ

На лінії розмежування у селищі Верхньоторецьке запрацювала поліцейська станція

34131 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відтепер у селищі постійно чергуватимуть працівники Авдіївського відділення поліції. А понад 2500 тисячі жителів отримуватимуть допомогу у найкоротший час. Загалом на Донеччині працює 130 поліцейських станцій, саме ця - дів'ята на лінії розмежування.

Сьогодні в смт Верхньоторецькому Ясинуватського району на території залізничної станції Скотувата запрацювала поліцейська станція. ЇЇ поява дасть змогу поліцейським оперативно реагувати на повідомлення щодо правопорушень і вчасно надавати допомогу місцевим мешканцям.

Урочисте відкриття пункту безпеки відбулося за участі керівництва поліції області.

«Відкриття станції дасть можливість безперервно надавати поліцейські послуги громадянам та забезпечить постійну присутність поліції на лінії розмежування», - наголосив начальник поліції Донецької області Микола Семенишин.

Щодоби на чергування заступатиме наряд поліції та охоронятиме спокій мешканців селища у режимі 24/7.

«Відкриття поліцейської станції – це насамперед крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими. Будь-який мешканець громади може прийти на станцію та отримати професійну допомогу, консультацію та пораду від поліцейського», - зазначив начальник Авдіївського відділення поліції Андрій Єпур.

 

Покровський відділ поліції

Донецької області

© 2020 volyn-inform

Мої відео