Волинь Інформ

Оголошено вирок двом чоловікам, які вбили свого товариша

Оголошено вирок двом чоловікам, які вбили свого товариша
28045 ПЕРЕГЛЯДІВ
Краматорським міським судом винесено обвинувальний вирок двом місцевим мешканцям 46 та 32 років, які скоїли кримінальне правопорушення, передбачене п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України, а саме забили до смерті свого товариша.
Подія сталася 9 жовтня 2017 року. Троє чоловіків під час вживання спиртних напоїв посварились зі своїм товаришем та почали бити його руками і ногами, а коли потерпілий впав на підлогу, продовжили його лупцювати, при цьому один із «друзів» навіть стрибав по тулубу та шиї жертви.
 
Від травм голови, шиї і грудної клітини, переломів кісток черепа і ребер 34-річний чоловік помер на місці, а зловмисники з метою приховання злочину закопали тіло вбитого на подвір’ї.
 
Про місцезнаходження трупу і прізвища учасників рокового застілля правоохоронці дізнались із передсмертної записки третього подільника - 26-річного чоловіка, який не витримав докорів сумління та покінчив життя самогубством. 
 
 
 
Повністю погодившись з вичерпними доводами публічного обвинувачення, підтримуваного Краматорською місцевою прокуратурою, суд призначив кожному зі злочинців покарання у вигляді 15 років за гратами.
Теги: законісправедливість

© 2020 volyn-inform

Мої відео