Волинь Інформ

Гінеколог Київ: Коли варто запланувати перший візит до гінеколога: Натівіта: Нативита: Nativita

Гінеколог Київ: Коли варто запланувати перший візит до гінеколога: Натівіта: Нативита: Nativita
27715 ПЕРЕГЛЯДІВ

У більшості випадків у жінок перший візит до лікаря гінеколога відбувається при вагітності або коли вже мають симптоми різних захворювань, але це не правильно оскільки така байдужість до власного здоров’я може призвести до неприємних наслідків.

Спеціалісти радять не відкладати перший візит та не чекати поки проявляться перші симптоми хвороб, адже деякі із них можуть не проявляти симптоми, а лікар гінеколог допоможе вчасно діагностувати захворювання та обере для вас потрібні медичні препарати. Тож огляд у гінеколога варто проходити регулярно один раз на рік. Адже від цього залежить не тільки самопочуття жінки, але і здоров’я майбутніх дітей.

Кожен хоч раз у житті замислювався над тим в якому віці вперше записуватися на прийом до гінеколога.

Отже, огляд гінеколога проводиться в різному віці. Перший похід до гінеколога слід запланувати у 3 роки, перед дитячим садочком та у 6 років, перед школою.

Потім лікарі рекомендують наступний візит запланувати вже у підлітковому віці в 11-14 років, коли починаються перша менструація. З цього часу, надалі дівчаткам, як і дорослим жінкам, рекомендують відвідувати лікаря щороку.

Автор: Натівіта:  https://reproductology.com/

м. Київ, Подільський район, «Паркове місто», вул. Вишгородська, 45-А/6 (5 поверх)

+38 (096) 390-84-85,  +38 (044) 338-84-85,   +38 (050) 659-94-74,  +38 (093) 929-34-44

е-mail: [email protected]

https://reproductology.com/

Теги: Гінеколог Київ Натівіта,Консультація генетика Київ Нативита,Передімплантаційна генетична діагностика Київ Nativita,Мамолог Київ Натівіта,Ультразвукова діагностика Київ Нативита,Ультразвукова діагностика УЗД Київ Nativita,Ультразвукова діагностика ехографія Київ Натівіта,Каріотип Київ Нативита,Хромосомний аналіз Київ Nativita

© 2020 volyn-inform

Мої відео