Волинь Інформ

Виставка живопису Надії Теплякової «Врожайний рік»

Виставка живопису Надії Теплякової «Врожайний рік»
89595 ПЕРЕГЛЯДІВ

15 – 25 листопада 2019 р.
Відкриття – 15 листопада о 18:30

Місце проведення: ІІІ поверх Центру Української Культури та Мистецтва,
м. Київ, вул. Хорива, 19-В, тел. (044) 425-12-64, (044) 425-12-66.
За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва.

Виставка художньої творчості Надії Теплякової – про щоденну радість та вдячність до світу. Понад 50 картин розкажуть про розкіш, яку дарує нам рідна земля, про вміння приймати подарунки. Про те, як сприймати красу довкола, відкриваючись їй назустріч всіма органами чуттів. У роботах художниці – соковиті та насичені барви. Пейзажі, сповнені вітальної енергії; квіти, запах яких мимохіть відчуваєш; у натюрмортах – стиглі та безсоромно спокусливі фрукти
Природа – родюча, щедра та безкорислива. У ній усього вдосталь і для кожного знайдеться саме те, що потрібно. Те, що зробить щасливим саме його. Наше завдання – навчитися бачити ці дари, помічати їх навіть посеред клопітких буднів великого міста. Зберегти в пам’яті пурпуровий бутон казкової квітки, що плететься парканом у подільському дворі. Помилуватися досконалим листком лопуха, що виріс у тіні багатоповерхівки. Погладити теплі боки гарбузів, що продають на осінньому вуличному ярмарку на одній ятці з патлатим букетом соняхів…
Надія Теплякова народилася у Києві у 1984 році. Має три освіти: перекладацьку, економічну та маркетологічну. Шість років тому Надія пішла з позиції топ-менеджерки, щоб створити власний бренд одягу, котрий згодом трансформувався в ательє. Захоплюється психологією в напрямку гештальт.
Не малювала навіть у школі, але близько чотирьох років тому закортіло взяти до рук пензлі, і відтоді вона з ними не розлучалася. На різних етапах з’являлися шанувальники творчості, картини почали замовляти та купувати. Зараз роботи художниці є у приватних колекціях в Україні, Польщі, Голландії, Німеччини та США. Надія створює переважно натюрморти та пейзажі, в яких домінують соковиті образи природи, яскраві кольори та настрій безмежної радості буття.
До зустрічі, вхід вільний!

Час роботи виставкових залів:
Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб. – 10:00 – 18:00; Нд. – вихідний.

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В
ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал).

Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: [email protected].

Теги: виставка,живопис,мистецтво

© 2020 volyn-inform

Мої відео