Волинь Інформ

НБА. Трипл-дабл Дем'єна Лілларда приніс перемогу Портленду, Філадельфія поступилася Бостону

НБА. Трипл-дабл Дем'єна Лілларда приніс перемогу Портленду, Філадельфія поступилася Бостону
219524 ПЕРЕГЛЯДІВ

9 лютого відбувся черговий ігровий день регулярного сезону НБА, у якому було зіграно дев'ять матчів.

"Вашингтон Візардс" – "Шарлотт Хорнетс" – 118:104

"Клівленд Кавальєрс" – "Детройт Пістонс" – 113:85

"Майамі Хіт" – "Індіана Пейсерс" – 116:111

"Торонто Репторс" – "Сан-Антоніо Сперс" – 112:98

"Бостон Селтікс" – "Філадельфія Сіксерс" – 106:99

"Х'юстон Рокетс" – "Сакраменто Кінгз" – 128:130

"Юта Джаз" – "Міннесота Тімбервулвз" – 118:143

"Лос-Анджелес Кліпперс" – "Даллас Маверікс" – 104:110

"Портленд Трейл Блейзерс" – "Голден Стейт Уорріорз" – 125:122

У Портленді (США) на стадіоні "Мода-центр" "Портленд Трейл Блейзерс" приймав "Голден Стейт Уорріорз". Зустріч закінчилася перемогою господарів із рахунком 125:122.

Найрезультативнішим гравцем у "Портленда" став американський розігруючий Дем'єн Ліллард, який оформив трипл-дабл: 33 очки, 10 підбирань і 11 передач.

Найкращим за результативністю у гостей став американський захисник Джордан Пул. На його рахунку 38 очок, один підбір та сім передач.

У ще одному матчі "Бостон Селтікс" приймав Філадельфію Сіксерс". Зустріч закінчилася перемогою господарів із рахунком 106:99.

Найрезультативнішим гравцем у Бостона" став американський розігруючий Малкольм Брогдон, який набрав 19 очок, зробив п'ять підбирань і три передачі. Також варто відзначити дев'ятого номера американця Деріка Уайта, який записав на свій рахунок 19 очок, шість підбирань і три передачі. Найкращий результат у гостей став камерунський центровий Джоел Ембіїд, на його рахунку 28 очок, сім підбирань і одна передача.

Найкращим за результативністю у гостей став американський захисник Джордан Пул. На його рахунку 38 очок, один підбір та сім передач.

Джерело

Теги: Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости,Новини,Баскетбол,НЬА,Баскетбольная ассоциация,Национальная баскетбольная ассоциация,Портленд,Трипл-дабл Дем'єна Лілларда ,Трипл-дабл Лілларда ,Трипл-дабл ,Дем'єн Ліллард ,Ліллард ,Дем'єн Ліллард Вікіпедія,Ліллард Вікіпедія,Вашингтон Візардс – Шарлотт Хорнетс,Шарлотт Хорнетс,Вашингтон Візардс,Клівленд Кавальєрс – Детройт Пістонс,Клівленд Кавальєрс ,Детройт Пістонс,Майамі Хіт – Індіана Пейсерс,Індіана Пейсерс,Майамі Хіт ,Торонто Репторс – Сан-Антоніо Сперс,Торонто Репторс,Сан-Антоніо Сперс,Бостон Селтікс – Філадельфія Сіксерс,Бостон Селтікс ,Філадельфія Сіксерс,Портленд Трейл Блейзерс,Голден Стейт Уорріорз,Дем'єн Ліллард,Ліллард,Бостон Селтікс,Сікерс,Джоел Ембіїд,Ембіїд,Джордан Пул,Пул
Автор: admin.sportcomua

© 2020 volyn-inform

Мої відео