Волинь Інформ

115 окрема механізована бригада ЗСУ : є достатньо озброєння та військової амуніції для того, щоб ефективно боротися з ворогом

115 окрема механізована бригада ЗСУ : є достатньо озброєння та військової амуніції для того, щоб ефективно боротися з ворогом
49840 ПЕРЕГЛЯДІВ

Щоденні бої з ворогом дуже виснажливі та напружені, а враховуючи, що їх резерви поповнюються, кількість зброї переважає нашу у декілька разів, як і військових в цілому - це є безумовно тяжким випробуванням для наших захисників. Від кількості спроб захопити позиції Збройних Сил України та витіснити їх, від кількості витрачених на це припасів, інколи військовим здається, що дні й ночі незмінно тягнуться як щось єдине, тому відлік часу попросту втрачається.

Варто й розуміти, що окупант має не гірше оснащення ніж наші військові, у деяких випадках, звичайно ж. Він усіма доступними способами намагається виявити шляхи переміщення ЗСУ, місця їх дислокації та дізнатися я к можна більше про них інформації. Саме тому дуже важливо обережно відноситися до знаті стосовно наших хлопців і це стосується як переміщень військової техніки, так і розташування військових, їх кількості та іншої таємної інформації.

Загальна ситуація на фронті завжди складна і напружена. Військ росії більше і вони безупинно тягнуться на території України, однак за силою духу і мотивацією наші бійці, однозначно переважають і не в декілька разів. Вони точно знають, за що борються, розуміють, що окрім них більше ніхто не може зупинити ворога, що за їх спинами мирне населення, що дуже сильно потребує їх захисту. Не менш важливою перевагою наших воїнів є й підтримка світу. Волонтери не тільки нашої країни працюють без відпочинку на користь фронту, кожен розуміє і знає, що країну-терориста потрібно зупинити й негайно.

Що стосується технологічного оснащення військових, зокрема нашої 115-тої бригади, у них є достатньо озброєння та військової амуніції для того, щоб ефективно боротися з ворогом. Завдяки отриманим сучасним технологіям: тепловізорам, оптичним прицілам тощо, вони швидше виявляють окупантів і якісніше їх нищать. Все, чим володіє Міністерство оборони нашої країни та що постачається закордонними партнерами чи закуповується волонтерами з іноземних країн, все отримують бійці 115 бригади й використовують на благу справу. Військовим регулярно надсилають все необхідне, тож вони можуть турбуватися лише про те, як швидше перемогти ворога і наскільки швидше настане день перемоги.

Однак, попри те, що військові стратегії та тактики зберігаються у таємниці від чужих вух та очей, громадяни України добре знають про подвиги воїнів 115 бригади. Цієї інформації, що славиться і фронтом, і шириться соціальними мережами, достатньо, аби відчувати захоплення і вдячність нашим Збройним силам, адже завдяки їм, їх відданості справі, ми можемо спокійно жити в тилу. Своєю чергою наші захисники завжди звертаються до усіх громадян України й багаторазово повторюють про те, що скоро війна закінчиться і її фіналом буде тільки перемога.

Кожен з них має сім’ю, близьких і рідних, що з нетерпінням та трепетом в душі очікують хоча б маленької звістки. Довга розлука змушує їх сумувати за найближчими, але саме це і є стимулом для військових, додає сил та відваги. Вони знають заради кого борються, знають, що вдома їх чекають батьки, діти, кохані та тому знають, що повинні якнайшвидше повернутися додому. Але, на превеликий жаль, щоб опинитися вдома, щоб знову бути поруч з близькими, спочатку потрібно завершити війну і тільки перемогою.

Незалежно від роти чи батальйону, хлопці у Збройних Силах України роблять все можливе, аби прогнати кривавих агресорів з нашої землі та повернути на неї мир і безпеку. Вони докладають сил та можливості, щоб це сталося швидше і вірять, що все це буде найближчим часом, як тільки зло буде покарано та знищено.

Ми віримо у вас хлопці, перемога вже не за горами!

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ

© 2020 volyn-inform

Мої відео