Волинь Інформ

115 окрема механізована бригада ЗСУ - приклад справжнього героїзму бійців

115 окрема механізована бригада ЗСУ - приклад справжнього героїзму бійців
45360 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожен з нас, ще з раннього дитинства, знайомий з поняттям «героїзм» та такою особистістю як «герой». Раніше це були персонажі фільмів чи мультсеріалів, яких колекціонували та мріяли, що ось-ось, як тільки станемо дорослішими, то обов’язково станеться диво і ми будемо ними – дивовижними супер героями, що рятують світ і кожного. А можливо хтось мріяв просто зустрітися з ними в житті, поговорити, подружитися чи просто доторкнутися, мріяв, що вони допоможуть у складні хвилини, коли ми цього так потребуватимемо.

Час минає і, навіть не зважаючи на трагізм долі та всю тяжкість подій, кожен зігріває в серці вірить та сподівання, що або ми станемо героями, або герої врятують нас. І так трапилося, що герої дійсно стали реальність і вони живуть серед нас. Ці сильні, мужні та хоробрі люди рятують нас саме зараз, допомагають кожного дня: гасять пожежі, повертають до життя постраждалих і боронять нас від ворога, що несе небезпеку та розруху.

Наші воїни стоять майже впритул до ворожих позицій і кожного дня сходяться у смертельних битвах і все заради нас, нашої свободи та незалежної України. Серед таких супер героїв і наші славнозвісні хлопці 115-тої бригади Збройних Сил України, що вже не вперше показують окупантам де їх місце. Це важко уявити, але лише якихось кілька десятків метрів поділяють їхні позиції від росіян, а це постійні обстріли та спроби знищити наших охоронців.

Як би не було тяжко і скільки б росіяни не намагалися зломити волю наших бійці, вони сміливо заявляють, що ворог не пройде і жоден клаптик нашої землі їм не здобути. В такий час кожна хвилина має значення, адже в цей момент можна когось врятувати й наші солдати, ризикуючи своїм здоров'ям, а часто і життям, покладають всі зусилля, щоб допомогти кожному. Саме наші хлопці є яскравим прикладом справжнього героїзму, бо вони та в вогонь, і в воду, і в безжальний шквал ворожих снарядів готові кинутися, аби врятувати й знищити недруга. 

Але не тільки хоробрістю й мужністю славляться наші ЗСУ. Вони навіть примудряються жартувати у хвилини, коли інші здригаються від кожного шуму. Так, в окопах та бліндажах, коли окупант лютує, вони сміються, співають та голосно прославляють свою Батьківщину. Вони не втрачають почуття гумору та кожну хвилину борються, маючи в серці любов до своєї рідної країни та  віру у народ та побратимів.

Як інший приклад справжнього героїзму наших бійців не можна не вказати хвилини, коли Збройні Сили України своєю спиною закривають інших, щоб врятувати від куль. А їх посмішки та слова підтримки й впевненість у яскравих очах, що вже скоро наша країна переможе й всі ми будемо у безпеці – більше ніж просто підтримка.

Зараз їм дійсно дуже тяжко, як би нам не здавалося. Погодні умови бувають різними: спека, холод, дощ і все зовсім інакше, ніж у затишному будинку. Саме підтримка та допомога їм – це те, чого так часто не вистачає нашим героям. Але, хоч би що там було, страху немає і вони сповнені сили й готовності боронити Вкраїну до кінця. Є лише впевненість, що скоро все буде так, як вони, загартовані вогнем, і кажуть, що скоро все буде Україні. Ми повернемо свої землі, кожен сантиметр до кордонів, що були ще до 2013-2014 років, повернемо кожного українця, яких було примусово вивезено до ворожої країни чи захоплено в полон і обов’язково помстимося за наших близьких та рідних, за кожного українця, чиє життя було обірвано через примхи окупантів. Бо, як заповідав наш відомий на увесь світ письменник, художник та поет Тарас Григорович Шевченко:

« Борітеся — поборете!

Вам Бог помагає!

За вас правда, за вас слава

І воля святая!»

 

Віримо у Збройні Сили України! Віримо у кожного з нас та нашу неньку Україну!

 

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ

© 2020 volyn-inform

Мої відео