Волинь Інформ

115 Окрема механізована бригада ЗСУ щодня безстрашно боронить нас від окупанта

115 Окрема механізована бригада ЗСУ щодня безстрашно боронить нас від окупанта
43196 ПЕРЕГЛЯДІВ

Розпочавши повномасштабне вторгнення на територію України, Російська Федерація навіть не підозрювала, що зустрінеться з витривалим і небезпечним противником, який буде боронити свою землю до останньої краплі ворожої крові. Багато українців пішли на фронт добровольцями, інші займаються волонтерською діяльністю. Завдяки поєднанню професійного командування та патріотизму громадян, які покинули все і пішли воювати або допомагати армії, ЗСУ є непереможними. Яскравим прикладом такого сучасного підрозділу є 115 Окрема механізована бригада ЗСУ. Професіоналізм військових та висока мотивація добровольців дали відмінний результат: бригада демонструє високі результати на всіх ділянках, на які її направляють.

Артилерія 115 бригади щодня наближає перемогу

З перших днів війни 115 Окрема механізована бригада ЗСУ була сформована у її нинішньому складі і відправлена на схід. Окремої уваги заслуговують артилеристи у її складі. Вони – справжня загроза для ворога, адже завдають удари по позиціях противника. Технологія випаленої землі – точно не для наших артилеристів. Вони діють виважено і влучно, спочатку впевнившись у своїй цілі, і після цього завдаючи точкові нищівні удари. Їхню майстерність доводять відеозаписи, які роблять на фронті. Багато розповідати нашим бійцям не можна, однак ті одиничні матеріали, які є у журналістів, підтверджують високий рівень професіоналізму артилеристів 115 бригади.

За офіційними даними, з перших днів збройної агресії РФ і на сьогодні, артилерія 115 окремої механізованої бригади ЗСУ ліквідувала понад 1000 осіб особового складу ворожої армії, кількість поранених давно перейшла за 2000 осіб. За останньою інформацією, артилеристи 115-ї знищили мінімум 8 танків, 22 броньовані машини, 5 одиниць автомобільної техніки. За допомогою влучних пострілів нашими бійцями було виведено з експлуатації більш як 10 одиниць артилерійських систем, знищили 7 складів з боєприпасами. Це дуже хороші результати як для лише одного підрозділу. Якщо ж рахувати загалом, артилерійські підрозділи Збройних Сил України за цей час ліквідували більше ніж 5000 живої сили окупанта, понад 95 танків, мінімум 230 бойових броньованих машин. На їхньому рахунку - понад 120 одиниць автомобільної техніки, 108 артилерійських систем, підірвано понад 42 складів з боєприпасами.

Труднощі на війні

У складі бригади є чимало досвідчених військових, які мають значний досвід у збройних силах чи силових структурах. Вони найчастіше складають командування, тренують менш досвідчених побратимів. З початком війни на фронті, у тому числі й у 115 бригаді, опинилося багато добровольців, які змушені були вивчати мистецтво поводження зі зброєю з азів. Користування амуніцією та екіпіровкою, укріплення бліндажів та риття окопів – це те, що їм довелося опанувати з нуля. Військові самостійно покращують свій побут, щоб перебувати на передовій з мінімальним комфортом. Однак жоден з бійців не скаржиться. Адже вони знали, на що погоджуються, і мають для цього найкращу мотивацію – звільнення рідної землі від окупанта.

Усе необхідне у 115 бригади на сьогодні є. Їм постачають достатньо зброї, екіпіровки та амуніції, не мають проблем з одягом, медикаментами та харчуванням. Якщо чогось не вистачає, завжди допомагають волонтери, які часто навідують бригаду. Зокрема, час від часу привозять сучасні автомобілі, на яких можна швидко і маневрено пересуватися небезпечними фронтовими дорогами та перевозити поранених.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ

© 2020 volyn-inform

Мої відео