Волинь Інформ

Мінно-вибухові травми і кровотечі - з-під завалів зруйнованих осель дістали поранених та загиблих донеччан

Мінно-вибухові травми і кровотечі - з-під завалів зруйнованих осель дістали поранених та загиблих донеччан
403870 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 12 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 9-10 червня 2022 року ворог накрив Донеччину черговою порцією смертельного залізяччя, обстрілявши міста Авдіївку, Костянтинівку, селища Калинове, Новопокровське, Нетайлове, Первомайське Покровського району, Федорівку, Суху Балку, Відродження та смт Нью-Йорк м. Торецька Бахмутського району.
Ракети окупантів влучали безпосередньо у житлову забудову, тож не обійшлось без жертв серед мирного населення – з-під завалів вщент зруйнованої оселі рятувальники дістали тіло загиблого чоловіка, ще 2 потерпілих з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні, де один з них згодом помер.
З мінно-вибуховими травмами та сильною кровотечею до лікарні м. Дружківки госпіталізовано мешканця міста Лисичанськ Луганської області, яке також потрапило під приціл рашистів.
Окрім квартир та приватних домогосподарств пошкоджень зазнали лінії електропередачі, складські приміщення, техніка підприємств.

© 2020 volyn-inform

Мої відео