Волинь Інформ

Організація Human Rights Watch засуджує насильство над жінками в Ефіопії

Організація Human Rights Watch засуджує насильство над жінками в Ефіопії
300635 ПЕРЕГЛЯДІВ

У 89-сторінковій доповіді "Я завжди пам'ятаю той день: Доступ до послуг для тих, хто пережив гендерне насильство в ефіопському регіоні Тиграй", документально підтверджує серйозні наслідки для здоров'я і травми з якими зіткнулися люди, що пережили зґвалтування різного віку від початку збройного конфлікту у Тиграї у листопаді 2020 року. Human Rights Watch підкреслила людську ціну ефективної облоги регіону ефіопським урядом, яка перешкоджає адекватному та стійкому реагуванню на потреби тих, хто вижив, та відновленню зруйнованої системи охорони здоров'я регіону.

Блокування ефіопським урядом допомоги зруйнованим медичним установам у північному регіоні Ефіопії Тигр не дозволяє жертвам сексуального насильства отримати допомогу після зґвалтування.

Ефективна облога Тиграю, яку уряд веде з червня, подвійно виктимізує постраждалих, позбавляючи їх критично важливої ​​медичної та психосоціальної – психічної – підтримки.

 

Африканський союз, ООН та міжнародні донори повинні підтримати міжнародне розслідування та змусити всі сторони конфлікту у Тиграї припинити зловживання та забезпечити швидкий та безперешкодний доступ до допомоги.

© 2020 volyn-inform

Мої відео