Волинь Інформ

ПРИВІТАННЯ Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з Днем воєнної розвідки України

ПРИВІТАННЯ  Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з Днем воєнної розвідки України
420000 ПЕРЕГЛЯДІВ
Шановні воїни-розвідники - бойові побратими!
Від особового складу Командування об’єднаних сил Збройних Сил України маю за честь привітати Вас із професійним святом - Днем воєнної розвідки України!
В системі національної безпеки воєнна розвідка є одним із інструментів захисту національних інтересів від зовнішніх загроз. Інформація, яку Ви збираєте дозволяє визначити військові ресурси противника, його бойові можливості та вразливі місця.
Часто, виконуючи завдання, що поставлені командуванням Ви наражаєте свої життя на небезпеку, але від успіху Вашої діяльності завжди залежить хід бойової операції. Саме розвідка, на полі бою допомагає командиру чути і бачити противника.
Воєнна розвідка є одним з основних елементів з інформування вищого політичного і воєнного керівництва держави, отримання якісної, достовірної та термінової інформації з метою протидії агресору.
Ми схиляємо голови перед воїнами-розвідниками, що віддали своє життя за Україну. Вони заплатили найдорожчу ціну в нашій спільній боротьбі з підступним ворогом. Пам’ять про них ніколи не згасне у наших серцях.
Дорогі бойові побратими, я бажаю кожному з Вас міцного здоров'я, достатку, злагоди та благополуччя! Нехай буде плідною Ваша нелегка, але така необхідна служба нашій державі.
Слава Україні!
Разом переможемо!
генерал-лейтенант Сергій НАЄВ
Теги: Ukraine, ЗСУ, ArmedForcesofUkraine, КОСЗСУ, JointForcesCommand, JFC, military

© 2020 volyn-inform

Мої відео