Волинь Інформ

Cosmonova Broadcast - це компанія, яка надає великий спектр послуг, які закривають безліч потреб телеканалу

Cosmonova Broadcast - це компанія, яка надає великий спектр послуг, які закривають безліч потреб телеканалу
312061 ПЕРЕГЛЯДІВ

З Cosmonova Broadcast є можливість запустити телеканал за короткий термін часу. Як і будь-яка компанія, вони хочуть бути конкурентоспроможними, саме тому, їх команда завжди у пошуках іновацій. Так, їх віртуальна матриця дає можливість якомога швидше передає сигнал між студіями та телеканалами. Для того, щоб процес поновлення відеоконтенту було максимально ефективним, включають у процес усіх учасників віртуальної матриці, як у її мережі, так і поза нею.


Усі переваги, що надаються телеканалам, допоможуть їм поширити свої можливості, серед них:

1. Миттєве управління роботою матриці;
2. Транскодування;
3. Підтримка додаткових форматів;
4. Планування включення.


Таке не важке та технологічне з'єднання усього можливого обладнання телеканалу в єдину мережу з опцією обміну сигналами між телеканалами, підвищує гнучкість та швидкість роботи, дає більші перспективи для реалізації амбітних медійних проектів.


Також, серед можливостей, що надаються учасникам віртуальної матриці, є можливість керувати телевізійними процесами без купівлі устаткування та залучання співробітників. Віртуальна матриця - це простий зв'язок зі студією на відстані, зручний інтерфейс, який надає можливість керувати усім. Окрім вищезгаданого, є можливість передавати та отримувати High-Definition Serial Digital Interface формат.


Отже, COSMO | Virtual Matrix - це економія коштів, сил та часу. Це логічне продовження побудованої компанією Cosmonova Broadcast системи доставки телевізійних сигналів, проект дає можливість кожному здійснювати якісну та швидку оптимізацію та доставку сигналів.

Теги: Космонова,Cosmonova Broadcast ,Cosmonova

© 2020 volyn-inform

Мої відео