Волинь Інформ

У 2021 році, компанія Cosmonova Broadcast реалізувала ще один амбітний проект - Delivery Digital Cinema Package

У 2021 році, компанія Cosmonova Broadcast реалізувала ще один амбітний проект - Delivery Digital Cinema Package
409006 ПЕРЕГЛЯДІВ

Його створии для зберігання і передачі потоків аудіо, відео і даних цифрового кіно. Cosmonova Broadcast надає послугу технічної дистрибуції кіно-контенту. Відомо, що раніше доставка фільмів в кіно здійснювалася на жорсткий диск, який привозили в кінотеатр, на разі так вже немає необхідності робити. Тепер усе автоматизовано , кінотеатри мажуть отримувати відеоконтент за короткий час.


Відштовхуючись від попереднього досвіду, було прийнято рішення використовувати широкий перелік технологій доставки сигналу, в тому числі, - по використанню завадостійкого кодування. Вони виробляють транскодування отриманого сигналу, конвертацію відео та аудіо сигналу в бажаний формат, за потребою клієнта. Доставка сигналу або версій сигналу здійснюється безпосередньо адресатам: кабельних провайдерів, IPTV, ООТ сервісів, платформ трансляції телеканалу та ін. Правовласники та провайдери можуть керувати контентом через веб-інтерфейс. Однією з переваг, є те, що послуги надаються цілодобово, здійснюючи моніторинг працездатності. За необхідністю завжди можуть відповісти на питання та надати варіанти вирішення проблеми.


Проект DCP Delivery було реалізовано лише після отриманих знань та накопиченого досвіду. Система технічної дистрибуції кіно-контенту забезпечує функції завантаження, доставки, контролю доставки, підтримує скачування. Зрозумілий і простий інтерфейс платформи для завантаження контенту дозволяє в кілька кліків управляти доставкою фільмів і трейлерів. Багаторічний досвід в послугах транспорту і доставки телевізійних сигналів, експертизи в побудові високонавантажених серверних систем, власна інфраструктура і наявність власного ресурсу розробників програмного забезпечення - поєднання цих достоїнств і ресурсів забезпечує реалізацію проекту.
Cosmonova Broadcast - це інноваційна та досвітчена програма доставки контенту. Це найголовніше, і тому вони знайшли своє втілення у проекті DCP Delivery.

Теги: Космонова,Cosmonova Broadcast ,Cosmonova

© 2020 volyn-inform

Мої відео