Волинь Інформ

Cosmonova Broadcast - це компанія, що має власну телекомунікаційну інфраструктуру, дата-центр, програмно-апаратними рішеннями, пакетом сервісів і програм власної розробки

Cosmonova Broadcast - це компанія, що має власну телекомунікаційну інфраструктуру, дата-центр, програмно-апаратними рішеннями, пакетом сервісів і програм власної розробки
413033 ПЕРЕГЛЯДІВ

Cosmonova Broadcast - це компанія, яка надає великий спектр послуг, як закривають безліч потреб телеканалу. З Cosmonova Broadcast є можливість запустити телеканал за короткий термін часу. Як і будь-яка компанія, вони хочуть бути конкурентоспроможними, саме тому, їх команда на чолі з CEO Тарасом Козачуком, завжди у пошуках іновацій. Тому, вони створили відповідні ІТ-продукти, для ефективного запуску та управлінням телеканалу. Інфраструктура відповідає усім вимогам часу, і це дає можливість підтримувати доставки сигналу і роботи систем.


Створення ефіру телеканалу та управління ним можна здійснювати за допомогою COSMO | PLAYOUT, він здатен повністю задовольнити потреби телеканалу. Серед його можливостей: формування сітки ефіру, накладка графіки, накладка лого, формування тематичних блоків та формування звітів. Розміщуючи на їх інфраструктурі, ви маєте можливість заощадити, оскільки для розгортання власної інфраструктури необхідно багато затрат. Завдяки тому, що даним продуктом користується багато клієнтів, COSMO | PLAYOUT завоював стійкі позиції на ринку.


Обирають COSMO | PLAYOUT, тому що зручний веб - інтерфейс дозволяє з легкістю орієнтуватися та керувати відеоконтентом,і для цього не потрібно використовувати складне устаткування. Варто зазначити, що для кожного клієнта передбачена безкоштовна демоверсія на один тиждень, для того щоб мали можливість оцінити усі переваги. Окрім цього, гарнтована цілодобова підтримка.

Virtual Matrix

Дана віртуальна матриця забезпечує ефективну комутацію вхідних і вихідних SDI (High-Definition Serial Digital Interface) або IP сигналів в автоматичному або ручному режимі. Таким чином, з'являється мережа службових комутацій телеканалу. Варто зазначити, що обмін сигналами може бути здійснено всередені, так і поза мережі - з учасниками, що включені у віртуальну матрицю. Обидві сторони можуть керувати доступом, налаштовувати час та тестувати сигнали.


IP Delivery


Даний продукт допомогає зберегти кошти на доставку сигналу зі струдії на супутник, при цьому дозволяє управляти комутаціями в режимі реального часу. За допомогою наступний технологій: UDP Unicast, UDP Multicast, http, RTMP, SRT, HLS, здійснюється наземна доставка теле-сигналу.


Оскільки, будь-який провайдер чи оператор використовує певний формат вхідних відеосигналів, то для доставки сигналу, необхідно транскодувати його під вимоги провайдера. А сам процес доставки може потребувати побудови каналів зв'язку. Компанія Cosmonova Broadcast вже співпрацює з 500 провайдерами, для яких забезпечує підготовку та доставку сигналу. Це полегшує процес видачі та доставки нового телеканалу провайдерам.


Правовласники і Провайдери можуть управляти своїм контентом через зручний веб-інтерфейс, відслідковувати бітрейт та якість сигналу на усьому ланцюгу передачі. А цілодобова технічна підтримка дасть можливість підтримувати високу якість та вирішувати нагальні питання швидко.
Recording


Автоматична система запису та збереження відео. Завдяки запису ефіру з нарізкою за програмою EPG або реальної сіткою ефіру, є можливість публікувати контент у соцмережах, з вирізкою окремих фрагментів реклами. Також, завдяки застосуванню хмарного рішення, запис ефіру в добових нарізках для контролю інформації та надання її певним органам відповідно до закону про контроль телеефіру.
Stream Online


Налаштування веб-сайтів та соціальних мереж, є назамінним для передачі та для автоматизації управління відеоконтентом і трансляції. Також Cosmonova Broadcast забезпечує доставку сигналу на сайт, у соціальні мережі - фейсбук, ютуб, інстаграм та інші.
Audio recognition


Це система призначена, для автоматичного розпізнавання аудіозаписів на тематичній базі та підготовки юридичних документів на використання аудіозаписів.


Infrastructure


Певні конфігурації, як Телеком послуг, послуг Дата центру та віртуальних серверів VPS/VDS, вони оптимальні для потреб медіа бізнесу. На разі, у наявності власна багатофункціональна інфраструктура, а саме:


-Антенне поле;
- техмайданчики;
- Дата-центри;
- Оптоволоконная мережу;
- Розподілена мережа доставки контенту в будь-яку точку земної
кулі.


Понад 16 років фахівці з Cosmonova Broadcast реалізують проекти в медіа середовищі, в Україні та за її межами. Вони дають мажливість займати лідируючі позиції, співпрацюючи з телеканалами і реалізуючи найсміливіші проекти. Cosmonova Broadcast вже багато разів була організатором трансляцій подій міжнародного рівня.Cosmonova Broadcast- це безперебійна трансляція та поставка якісного відеоконтенту для телеканалів. Експерти з даної компанії беруть на себе увесь об'єм роботи, враховуюси розвинену інфраструктуру, інноваційні хмарні рішення і накопичений роками міжнародний досвід. Таким чином на плечах клієна залишається лише приємна робота зі зручним інтерфейсом та можливістю в кілька кліків управляти усіма процесами.
Під час запуску проекту більшість стикається з нестандарними проблемами, але з Cosmonova Broadcast це не проблема, вони завжди проконсультують вас у технічній, юридичній, бізнес площині, забезпечуючи підтримку. Їх клієнти завжди впевнені, що будь-яка проблема буде вирішена.

космонова

IT і High Tech для медіа бізнесу - це Cosmonova Broadcast. Завдяки команді R & D і IT професіоналів, з понад 16-ти річним досвідом роботи, має доступ до найсильнішої експертизи. У центрі експертизи та R & D використовуються найсучасніші технології та обладнання, постійно вивчаються і впроваджуються нові рішення, проводяться тести нових протоколів і стандартів.
Основним спрямуванням Cosmonova Broadcast є формування сигналів телеканалів і їх доставка до провайдерів та операторів, а також стрімінг і трансляції on-line.


У минулому, 2020 році Cosmonova Broadcast зрозуміли, яким вони бачуть сучасний інноваційний телецентр, який міг би посилити можливості телеканалів в доступності для них сервісів і технологій та провели масштабну модернізацію.
Cosmonova Broadcast розуміє, що на даний час, телканали вже мають різний історичний парк технологій та обладнання, яке необхідно підтримувати у гарному стані. Усі рішення можна запозичити з існуючих, так і використовувати як оптимальну і дуже вигідну альтернативу, повністю побудовану на основі сучасної архітектури і програмно-апаратних рішеннях, обладнану надпотужними системами резервування і забезпечення надійності.


Архітектура Платформи Cosmonova Broadcast


У ядрі для агрегації застосовані комутатори Juniper QFX10002 і роутери MX. Основні комутації побудовані 100G інтерфейсах. Уся серверна інфраструктура побудована на серверах IBM, сервіси віртуалізовані, що дає можливість завчасно масштабувати навантаження. Застосовується як KVM так і Docker віртуалізація. Відмовостійкість забезпечується резервуванням згідно спеціального алгоритму, потужністю каналів і ресурсів:


- усі елементи мережі і серверної інфраструктури зарезервовані і фізично розміщені в різних сегментах ЦОД;

- власне ЦОД має 2 незалежні кабельні введення на різні вулиці. Передбачено по 2 електричних введення з різних підстанцій, генератора та модульні системи безперебійного живлення;

- усі сервера, які забезпечують роботу PlayOut та інших сервісів, зібрані у єдиній архітектурі, таким чином гарантоване швидке масштабування та обслуговування;

- побудовано систему цілодобового моніторингу;

- якість та швидкість забезпечується сучасними протоколами і обладнанням, потужністю інфраструктури, а також тим, що усі сервери і тракти на оптиці, включаючи супутникові;

- оновлене супутникове поле, переведено на оптичне приймальне обладнання з широким набором можливих для прийому супутників, таким чином можна мати більш стійкий сигнал при поганих кліматичних умов;

- забезпечується висока broadcast якість на технологіях IP доставки за рахунок ефективного використання сучасних протоколів разом з спеціальними налаштуваннями апаратно-програмних рішень.

- посилено потужність каналів для забезпечення якісного сервісу в моменти великої одномоментного навантаження.

Отже, Cosmonova Broadcast - це надійний постачальник іновацій, технологій, інфраструктурних та програмних комплексів для індустрії!

Теги: Космонова,Cosmonova,Cosmonova Broadcast

© 2020 volyn-inform

Мої відео