Волинь Інформ

Cosmonova Broadcast : Заміщення реклами та іншого контенту

Cosmonova Broadcast : Заміщення реклами та іншого контенту
376440 ПЕРЕГЛЯДІВ

Телеглядач хоче переглядати лише цікавий, індивідуально підібраний контент. В той час, рекламодавець прагне, щоб реклама транслювалася зацікавленій у ній аудиторії. І на разі є можливість задовольнити обидві з сторін, за допомогою, функції заміщення контенту, зокрема, заміщення реклами. Таким чином, телеканал може максимально точно доносити таргетований контент. Компанія Cosmonova Broadcast давно надає дану послугу і вже набрали ряд успішних кейсів заміщення реклами за допомогою Cosmo PlayOut, і, в тому числі, створення версій телеканалів для мовлення в інтернеті і ОTТ-сервісів.


⚫ Телеканал формує сигнал у студії та команда R & D займається безперебійною доставкою сигналу, його якісним прийомом та налаштовує заміщення рекламних блоків за сценарієм замовника. Саме замовник в інтерфейсі COSMO | Playout налаштовує програму так, щоб контент одночасно транслювався в різних регіонах - однаковий або ж різний. Після, компанією здійснюється поставка сформованих версій сигналів до кабельних провайдерів, IPTV, ОТТ сервісів, платформ трансляції і так далі.


⚫Варто зазначити, що заміщення рекламний блоків актуально для усіх країн. Контент можна змінювати за різних обставин. Таким чином, заміщення дає можливість заощадити на інфраструктурі формування сигналу і доставки.

⚫ Заміщення за допомогою COSMO | PlayOut вкрай необхідне для створення регіональних версій каналу. Подібна добірка новин підтримує зацікавленість аудиторії, робить телебачення максимально наближеним до реальних потреб та інтересів телеглядачів. Також, можна заміщувати контент, тоді, коли контент заборонений на певній території. Варто зазначити, що це не впливає на якість трансляції для всіх телеглядачів.

⚫ COSMO | PlayOut володії широкими можливостями у медіа сфері, оксільки вони вже 16 років на ринку.
Наступним етапом після формування окремої версії телеканалу за допомогою COSMO | PlayOut є її доставка до операторів і провайдерів за допомогою сервісу IP Delivery. Через WEB інтерфейс IP Delivery телеканал може керувати доставкою та обирати, якому провайдеру доставити певну версію.


⚫ Cosmonova Broadcast надає обширний комплекс технологій, сучасних інфраструктурних рішень для телеканалів. Це створення телеканалу з нуля, управління формуванням ефіру на базі COSMO | PlayOut до дистрибуції, доставки в провайдерів і операторів і т.д. Цілодова робота з високим рівнем SLA. З COSMO | PlayOut клієнти не переймаються за якість.

Теги: Cosmonova Broadcast ,Cosmonova,Космонова

© 2020 volyn-inform

Мої відео