Волинь Інформ

Цього року ШІ генератор відео під назвою Sora стане доступним для всіх

Цього року ШІ генератор відео під назвою Sora стане доступним для всіх
197061 ПЕРЕГЛЯДІВ

Sora - це генеративна модель, яка автоматично створює відеоролики на основі текстових описів. Компанія OpenAI планує зробити цю технологію доступною для широкого кола користувачів у 2024 році, повідомила технічний директор компанії Міра Мураті у розмові з The Wall Street Journal.

Мураті зазначила, що у OpenAI розуміють потенційні ризики використання Sora для створення шкідливого контенту, такого як діпфейки. Тому компанія активно співпрацює з художниками, дизайнерами, режисерами та іншими фахівцями, щоб встановити обмеження для нейромережі та забезпечити безпечне використання її продукту.

У майбутньому OpenAI планує розширити можливості Sora, додавши функцію генерації звуку. Це дозволить користувачам отримувати відеоролики з аудіорядом відповідно до їх текстових запитів. Крім того, компанія планує надати можливість редагувати відеоконтент, створений за допомогою Sora.

Бізнес-модель Sora передбачатиме щомісячну підписку, проте вартість буде порівняна з іншими штучними інтелектом моделями, які вже доступні на ринку. Зауважимо, що обслуговування генератора відео для компанії є витратним процесом.

Раніше OpenAI представила генеративну модель Sora у лютому цього року. Цей штучний інтелект дозволяє створювати відеоролики за текстовими описами, а перша версія має можливість генерувати відео тривалістю до однієї хвилини.

 

© 2020 volyn-inform

Мої відео