Волинь Інформ

Петровський Олександр Володимирович: Майстер-клас з живопису для дітей із вадами зору та корисні подарунки, що сприяють їхньому розвитку

Петровський Олександр Володимирович: Майстер-клас з живопису для дітей із вадами зору та корисні подарунки, що сприяють їхньому розвитку
23080 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність», разом з віце-президентом фонду Яною Юріївною Іваніловою, вже вдруге відвідали з офіційним візитом Комунальний заклад «Навчально-реабілітаційний центр №12 Дніпропетровської обласної ради.

Цей центр направлений на забезпечення комфортних умов перебування у закладі дітей які мають аномалії зору, а також сприяють їх соціально-психологічній реабілітації та адаптації у сучасному суспільстві.  У навчально-реабілітаційному центрі проживають та навчаються 200 дітей з особливими освітніми потребами, які мають аномалії зору. У закладі знаходяться вихованці із різних куточків області та міста Дніпра.  

Представники Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» завітали до дітей як завжди не з пустими руками. Вони подарували дітям книги (International Book Giving Day), оскільки як відомо книга найкращий подарунок. Ця література є кращою художньою літературою призначеною для дітей із вадами зору з великим шрифтом українською мовою, які направлені на загальний розвиток та розвиток логічного мислення, а найголовніше, що ці книги не перенавантажують зір дітей. Крім того, маленьким учням подарували спеціалізовані м‘які іграшки. Ці іграшки у вигляді різноманітних звіряток, овочів та фруктів, які допомагають дитині уявити, що вона втримає у руках і таким чином допомагає орієнтуватися і вивчати навколишній світ. 

Також Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» організував для вихованців закладу справжній художній майстер-клас з професійним художником Арманом Алахвердяном. Завдяки цьому майстер-класу діти дізналися про те, як правильно малювати фарбами та олівцями.  

Директор КЗ «Навчально-реабілітаційного центру №12 Дніпропетровської обласної ради, Антоніна Іванівна Набокіна висловила щиру подяку благодійному фонду і особисто його президенту Олександру Володимировичу Петровському за увагу та корисні подарунки, а віце-президент Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність»
Яна Юріївна Іванілова зазначила високий рівень функціонування закладу і запевнила, що благодійний фонд «Солідарність» і надалі буде співпрацювати з інтернатом та надавати допомогу закладу та його вихованцям.

Теги: Петровский Александр Володимирович,Петровський Олександр Володимирович

© 2020 volyn-inform

Мої відео