Волинь Інформ

Неймовірна кількість роботи для українських цукроварень. 985000 тонн цукру виготовили наші заводи

Неймовірна кількість роботи для українських цукроварень. 985000 тонн цукру виготовили наші заводи
132485 ПЕРЕГЛЯДІВ

484,3 тисячі тонн цукру українські цукрові заводи вже встигли виготовити з початку маркетингового року. Лише уявіть собі, яка кількість продукції встигла пройти через наші заводи. Невже ми такі ласуни, і все це піде на лавки українських магазинів? Чи частину цукру ми продаємо за кордон, аби перекрити нестачу від продажу зерна?

За останніми даними 23 грудня переробку пройшло 7,41 млн. тонн цукрових буряків. Офіційно почали працювати заводи з переробки цукру ще 5 вересня, проте запуск тривав аж до 28 жовтня. В Україні працює 30 заводів, які займаються переробкою цукрових культур.

Аналітики повідомляють, що до 14 грудня наші землероби встигли викопати вже 99,8% цієї культури. По завершенні було підраховано, що всього зібрали 9,151 млн. тонн цієї культури за врожайності 423,7 ц/га. Це високий показник, навіть у порівнянні з попередніми роками.

Імпорт цукру в Україні збільшився на 43%, а якість цукру в “Астарті” встигла зрости аж на 99%. Наразі робота заводів ще продовжується, тож ми чекаємо на остаточні дані. Але вже сьогодні можна з упевненістю сказати, що це високий показник для всієї промисловості в країні.

© 2020 volyn-inform

Мої відео