Волинь Інформ

Підозрюваний у вбивстві жінки до завершення слідства перебуватиме під вартою

Підозрюваний у вбивстві жінки до завершення слідства перебуватиме під вартою
283196 ПЕРЕГЛЯДІВ

Краматорський міський суд задовольнив клопотання Краматорської місцевої прокуратури та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою неодноразово судимому, у тому числі за зґвалтування та розбійний напад чоловіку, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, тобто умисного вбивства.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у ніч на 12 липня 2020 року місцевий мешканець у пошуках колишньої співмешканки прийшов до будинку 71-річної пенсіонерки, у якої раніше вони разом винаймали кімнату. Побачивши візитера, господиня звинуватила його у крадіжці металевих виробів, на що зловмисник двічі вдарив її кулаком по обличчю, наніс ще кілька ударів по голові дерев’яним бруском та двома цеглинами - по усьому тілу.

З метою приховання слідів злочину чоловік накрив тіло хазяйки віконною фіранкою та підпалив, не залишивши жінці жодного шансу на порятунок, від отриманої відкритої черепно-мозкової травми та множинних переломів ребер потерпіла померла. Сусіди викликали рятувальників на місце виниклої пожежі.

На теперішній час досудове розслідування триває.

© 2020 volyn-inform

Мої відео