Волинь Інформ

Ізраїль запроваджує домашній карантин для іноземних туристів і покарання у разі його порушення

Ізраїль запроваджує домашній карантин для іноземних туристів і покарання у разі його порушення
174776 ПЕРЕГЛЯДІВ

Отримати дозвіл на в`їзд в країну можна тільки у разі можливості забезпечити своє перебування у домашньому карантині впродовж двох тижнів. Про це повідомляє посольство України в державі Ізраїль на своєму офіційному сайті.

«У зв’язку зі збільшенням кількості випадків захворюваності на коронавірус COVID-19 на території Ізраїлю урядом країни з 20:00 12.03.2020 року запроваджуються обмежувальні заходи щодо іноземних громадян, які планують відвідати Ізраїль», — йдеться у повідомленні.

Іноземці, перетинаючи кордон, мають повідомити постійну адресу свого перебування у карантині. Якщо виявляється, що турист не має можливості протягом 14 днів перебувати в карантині, він не отримує дозволу на в`їзд.

Більш того, туристів, які все ж таки в`їхали до країни, перевірятимуть — як вони дотримуються домашнього карантину. Цим займатимуться медики та представники правоохоронних органів Ізраїлю. Якщо буде виявлено порушення умов перебування в карантині, винний притягується до кримінальної відповідальності, яка у країні доволі сувора. Максимальний строк покарання у такому випадку — сім років позбавлення волі.

Тож, якщо турист не може забезпечити собі перебування в карантині, краще поки взагалі утриматися від подорожі до Ізраїлю.

© 2020 volyn-inform

Мої відео