Волинь Інформ

Смертельна ДТП за участю автомобіля Ярославського. Нові подробиці. Кому довелось піти з посади?

Смертельна ДТП за участю автомобіля Ярославського. Нові подробиці. Кому довелось піти з посади?
546384 ПЕРЕГЛЯДІВ

Варто розпочати з самого початку ситуації. На цьому тижні, в середу сталася жахлива подія, смертельна ДТП. Трапилось це у Харківській області на трасі Київ- Харків– Довжанський. Як виявилось до цього причетне авто з кортежу бізнесмена Ярославського.

Авто рухалось з Чугуєва в напрямку Харкова та на смерть збило пішохода. Як зазначається сам Ярославський повідомив, що в цей час спав вдома.

В Міністерстві Внутрішніх Справ 10 лютого повідомили, що правоохоронці викликали на допит бізнесмена, якому належить це авто. Стало відомо, що це авто саме з кортежу, завдяки номерним знакам 0018, які знайшли на місці трагедії .

Через певний час з’явилася інформація, що Ярославський відлетів до Лондона, побачитись з родиною. Зазначається, що ця поїздка була запланована в його графіку ще на початку тижня.

В компанії, яка належить Ярославському повідомили, що за кермом автомобіля був водій , який працює в одній з допоміжних компаній. Цю інформацію почали ретельно перевіряти і як виявилось не дарма. Справу хотіли начеб то прикрити таким чином. Інформація про того водія не підтвердилась. За кермом був хтось інший.

На даний час по цій ситуації вже відкрито кримінальне провадження за 3 статтями. І про надання неправдивих свідчень також.

Міністр Внутрішніх справ, Денис Монастирський зробив офіційну заяву. Він повідомив, що начальника Харківської  поліції  звільнено. Суспільство позитивно відреагувало на таке рішення очільника МВС.  Станіслава Перліна звільнили за те, що була спроба сфальсифікувати справу і за те, що підозра була оголошена не тій особі, яка кермувала авто.

Днями поліція встановила особу, яка стала жертвою цієї аварії. Про це стало відомо ввечері 11 лютого. Загиблим виявся чоловік 36 років житель Чугуївського району Харківської області. За інформацією журналіста Юрія Бутусова загиблий мав три судимості та звільнився із колонії 31 грудня.

Також Бутусов говорить про те, що перше авто з кортежу збило чоловіка, а друге переїхало його. Цю інформацію також перевіряють.

Даний випадок також прокоментувала Генпрокуратура України. Ірина Венедіктова заявила про брехню водія та дуже здивувалась відльотом бізнесмена. Нагадаю, що 10 лютого, на наступний день після цієї ситуації Ярославський  полетів до Великобританії.

Також Венедіктова сказала, що справа на її особистому контролі. Не дивлячись на зв’язки та статус особи причетної до ДТП справа буде розслідуватись швидко, якісно та неупереджено.

Будем сподіватись, що слідство буде проведено чисто, без приховування фактів та винні понесуть відповідальність.

 

Теги: ДТП з кортежем Ярославського,поліція

© 2020 volyn-inform

Мої відео