Волинь Інформ

В Миколаєві на лікаря-нарколога відкрито кримінальне провадження за підробку документів.

В Миколаєві на лікаря-нарколога відкрито кримінальне провадження за підробку документів.
408772 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Миколаєві на лікаря-нарколога відкрили кримінальне впровадження після того, як в суді з’ясували, що на основі неправдивих документів на жителя Миколаєва було створено адмінпротокол про водіння автомобіля в стані наркотичного сп'яніння

Повідомляє пресслужба Центрального районного суду.

На 24 річного чоловіка був складений адмінпротокол з ч1 ст 130, згідно з яким, той керував вів автомобіль у стані наркотичного сп'яніння.

Своєї провини у суді чоловік не визнав. Зі слів підсудного він цілий день ремонтував машину та на момент зупинки його співробітниками поліцейськими дійсно виглядав стомленим та був одягнутий у брудне, проте ні алкоголю, ні наркотиків не вживав, через це так легко і згодився на  огляд лікаря .

В лікарні лікар-нарколог ніяк не перевірив підсудного, а тільки сказав здати сечу,  що чоловік і зробив.

Коли підозрюваний отримав медичний висновок, то зрозумів, що в ньому неправдива інформація, там було вказано, що підозрюваний  мав хитку ходу і так далі.

Суд вивчив  висновок та відеозапис з камери поліцейського, на якій було зафіксовано як підозрюваний входив до лікарні, заповнював документи, здав біологічний матеріал та пройшов перевірку на алкотестері та вийшов із медустанови.

На записі видно, що підсудний був у медустанові 16 хвилин.

За документами, які заповнював лікар, чоловік мав хитку ходу, метушився, висновки проведених оглядів вказують на сп’яніння.

Проте на відеозаписі видно, що описані в документі обстеження не проводилися,  йшов та поводив себе нормально.

В висновку суд прийшов до рішення, що вказаний акт є підробкою документів ,відповідно, висновки зроблені на його підставі не можуть вважатися  доказами.

Суд  наказав внести  до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей про дані  підроблення офіційних документів  лікарем-наркологом.  Наразі приймається рішення про відсунення лікаря від його обов'язків

 

© 2020 volyn-inform

Мої відео