Волинь Інформ

Знайдено “телефонного” грабіжника

Знайдено “телефонного” грабіжника
161787 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Херсонщині працівники поліції знайшли чоловіка, який викрав телефон у жінки. Жертвою стала 42-річна мешканка Херсона.

 

Щодо обставин справи, жінка поверталася на тролейбусі з роботи до дому (з мікрорайону Таврійського до мікрорайону ХБК). Потерпіла вийшла на зупинці й пішла вздовж безлюдного провулка, де до неї підійшов незнайомець з проханням дати йому телефон для того, щоб подзвонити рідним. Жінка відчула щось дивне і відмовила чоловіку, і через це він завдав їй кілька ударів, поцупив телефон та швидко покинув місце злочину.

 

В ході розслідування, оперативники, використавши камери спостереження з’ясували, що чоловік слідкував за жінкою від самого виходу її з роботи задля вчинення крадіжки. Згодом за допомогою спеціальних розшукових заходів було встановлено особу чоловіка. Ним виявився 36-річний житель Херсона, який не мав постійного житла та роботи й на момент скоєння злочину проживав в хостелі.

 

Поліція повідомила на своїй фейсбук сторінці, що зловмисника нарешті затримано. Йому загрожує покарання в вигляді позбавлення волі строком від 4 до 6 років за вчинення кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 186 (“Грабіж”). Наразі проходить процес обрання чоловіку запобіжного заходу.

© 2020 volyn-inform

Мої відео