Волинь Інформ

Науковці університету пройшли програму наукового стажування в університеті Aston (Birmingham)

Науковці університету пройшли програму наукового стажування в університеті Aston (Birmingham)
363756 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка професорка Марина Гриньова, доцентка кафедри педагогічної майстерності та менеджменту імені І. А. Зязюна Алла Барбінова та старша викладачка кафедри мистецтвознавства та позашкільної освіти Олена Харченко успішно завершили програму наукового стажування у британській консалтинговій компанії Master Goal LTD (директор – Руслан Васютін). Стажування відбулося у межах Меморандуму, укладеного між ПНПУ імені В. Г. Короленка та Master Goal LTD –  офіційним бізнес-партнером Aston Centre for Growth (Aston Universiry, Birmingham).

Учасники стажування ознайомилися із сучасними технологіями розробки соціокультурних проєктів, вивчили досвід Aston Cenre for Growth щодо провадження проєктної діяльності. Також у межах стажування робоча група окреслила напрямки діяльності, шляхи реалізації та перспективи розвитку соціокультурного центру з питань координації та розвитку міжкультурної комунікації між українцями, громадянами Великої Британії та громадянами інших національностей, які проживають у Великій Британії. Програма стажування передбачала вивчення багатьох актуальних аспектів проєктної діяльності, серед яких  зміцнення контактів з міжнародними фондами та проєктами, виконання міжнародних грантів, побудова дієвих моделей управління та способів фінансування міжнародних проєктів.

Така міжнародна взаємодія двох потужних університетів покликана на координацію, організацію та здійснення спільних заходів з питань освіти і науки як для науково-педагогічних працівників, так і для здобувачів освіти різних рівнів.

Полтавський педагогічний щиро вдячний Master Goal LTD, Aston Cenre for Growth (Aston Universiry, Birmingham) за запрошення та можливість удосконалювати професійні компетентності науково-педагогічних працівників та набуття важливого практичного досвіду.

© 2020 volyn-inform

Мої відео