Волинь Інформ

Знайомство учнів Полтавської школи № 2 з Полтавським педагогічним

Знайомство учнів Полтавської школи № 2 з Полтавським педагогічним
418370 ПЕРЕГЛЯДІВ

На гостини у Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка завітали учні 11-х класів Комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2», випускники якого щорічно обирають наш заклад освіти, щоб здобути омріяний фах.

 

Директорка бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха Валентина Орєхова розповіла про нашу книгозбірню, наголосила, що вона користується незмінною популярністю серед науковців, студентів, школярів, також підкреслила, що її двері відкриті для кожного читача. Школярі ознайомилися з репозитарієм бібліотеки, періодичними виданнями, дізналися, якими послугами бібліотеки можна користуватися під час роботи над науковими дослідженнями.

 

Завідувачка кафедри історії України професорка Людмила Бабенко розповіла про історію нашого закладу освіти, найпершого за часом створення у Полтаві, у якому успішно реалізуються освітні програми різного спрямування. Людмила Леонідівна запросила молодь обирати для продовження навчання освітню програму «Історія та археологія», опанування якої дає широкі можливості для працевлаштування на сучасному ринку праці.

Така профорієнтація в освітньому кампусі університету сприяє залученню вступників, високі потреби яких задовольняє спектр освітніх програм нашого закладу вищої освіти.

 

 

© 2020 volyn-inform

Мої відео