Волинь Інформ

В Тернополі провели День кар'єри ЄС 2022

В Тернополі провели День кар'єри ЄС 2022
396811 ПЕРЕГЛЯДІВ

Впродовж тижня в Тернополі відбувався профорієнтаційний захід - День кар’єри ЄС 2022.

Захід організовано в рамках проєкту Представництва Європейського Союзу «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні». Співорганізатором є Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя.

До участі у заходах, що цього року проводились в онлайн-режимі, організатори запросили активну студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу та влади.

У рамках програми відбулося п’ять подій: панельна дискусія на тему «Професійний розвиток та європейська інтеграція» та чотири тематичних тренінги.

Учасниками панельної дискусії стали: Кирик Сергій, заступник директора ТДВ «Булат», Куриляк Анатолій, директор Тернопільського міськрайонного центру зайнятості, Яремчук Ірина, голова ГО «Атом», Струтинська Ірина, доктор економічних наук, професор ТНТУ ім. І. Пулюя, Денис Черніков, менеджер проєкту ЄС «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні».

Модератором зустріч виступив Олег Ляшук, доктор технічних наук, професор, перший проректор ТНТУ ім. І. Пулюя.

Учасники дискусії висловили власні погляди щодо питань: ефективності співпраці бізнесу та науки; перспектив студентської та викладацької міжнародної мобільності; проблем працевлаштування молоді; особливостей діяльності громадських організацій у профорієнтаційній сфері; проблем та перспектив розвитку економіки; місця та ролі Європейського Союзу у допомозі та сприянні Україні в складний історичний період тощо.

 

Невід’ємною частиною заходу було проведення тренінгів, які мали на меті покращити соціально-комунікативні навички молодих людей, які навчаються в закладах вищої освіти, або вже перебувають у пошуках роботи.

 

Довідково. День Кар’єри ЄС – це публічний захід, де представники мереж ЄС, бізнесу, влади, освіти та інші учасники обговорюють впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участь у програмах ЄС для розвитку нових бізнес – та освітніх можливостей. Співорганізатором проведення заходу в м. Тернополі ось уже кілька років поспіль є Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя.

 

Більш детально ознайомитися з проведеними зустрічами можна нижче за посиланнями.

 

Панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція» - ">

Тренінги:

1. «Від студента до професіонала: як знайти себе на новому етапі життя», тренер: Будзан Богдан Павлович, науковець, державний та громадський діяч, фахівець з менеджменту та бізнес-освіти, професійний коуч та бізнес-консультант - ">

2. «Як правильно досягти поставлених цілей», тренерка: Романовська Катерина, керівник підвідділу пошуку, підбору та розвитку персоналу ТОВ Бортнеце - ">

3. «Як студенту отримати досвід роботи», тренерка: Яремчук Ірина, голова ГО «АТОМ» - ">

4. «Психологічна стійкість як умова професійної продуктивності», тренерка: Гевко Мар’яна, психологиня, ГО «МІСТ» -

Теги: тнту,освіта, ЄС,працевлаштування

© 2020 volyn-inform

Мої відео